Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΣτοίχημαΣτοίχημα - ΝΒΑ: Σπουδαίο ξεκίνημα για 76ers

Στοίχημα – ΝΒΑ: Σπουδαίο ξεκίνημα για 76ers

|

Ταξίδι στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ και ο L-Train μας αναλύει τα πέντε παιχνίδια της βραδιάς… Και το ντέρμπι της Ανατολής (Νετς – Σίξερς) είναι στις βασικές προτιμήσεις

«Πολύπαθοι» 76ers τα τελευταία χρόνια, φέτος έχουν ξεκινήσει πολύ ενθαρρυντικά, με επτά νίκες στα οχτώ πρώτα παιχνίδια. Απόψε παίζουν μέσα στο Brooklyn. Λίγο αργότερο, η ομάδα με το δεύτερο καλύτερο σερί, οι Lakers, αντιμετωπίζουν τους Spurs. Συνολικά, πέντε τα παιχνίδια για απόψε.

Γράφει ο L-Train

Όλες οι πληροφορίες για το ποτε ανοιγουν τα καζινο

02:30, Brooklyn Nets (Strk W1, L10 4-4) – Philadelphia 76ers (Strk W5, L10 7-1)

Χωρίς θεατές

4-4, 3-3 HOME

Μπορεί να μην είχαν Durant, τούτο όμως δεν τους εμπόδισε να διαλύσουν τους Jazz με 130-96. Ο Irving ήταν από νωρίς «καυτός», ξεκίνησε την αναμέτρηση με 7/7 και 18 πόντους στην πρώτη περίοδο. Δίνοντας από νωρίς «αέρα» 20 πόντων κι ουσιαστικά, μην αφήνοντας ελπίδες στους Jazz από νωρίς. Συνολικά μέτρησε 29 πόντους, με 12/19 σουτ. «Ήταν «καυτός». Ήταν απλά σε τρελή μέρα απόψε», είπε για αυτόν ο συμπαίκτης του, Brown. Από κοντά κι ο εκπληκτικός Jarrett Allen, που έβαλε στα καλάθια τον Gobert, μετρώντας 19 πόντους, 18 ριμπάουντ και δύο μπλοκ. Ο Durant (F, 28.2p., 7.0reb., 4.8as.) κι απόψε θα μείνει εκτός (λογικά χάνει και τα επόμενα δύο). Δεν υπάρχει άλλη σημαντική απουσία (πέραν του μόνιμου Dinwiddie πλέον).

7-1, 2-1 AWAY

Τρελό παιχνίδι χθες βράδυ στη Philadelphia, με τους 76ers να κερδίζουν τους Wizards με 141-136. Ο Bradley Beal μέτρησε 60 πόντους και ρεκόρ καριέρας, όμως οι 76ers είχαν το δικό τους αστέρι σε μεγάλη βραδιά. Ο Joel Embiid μέτρησε 38 πόντους, με 11/20 σουτ, μοίρασε πέντε ασίστ, είχε τρία μπλοκ, τρία κλεψίματα και οχτώ ριμπάουντ. Έκανε τα πάντα στο παρκέ. Είχαν και τον Seth Curry, στο καλύτερό του παιχνίδι με τα χρώματα των 76ers, αφού μέτρησε 6/7 τρίποντα και τελείωσε τον αγώνα με 28 πόντους. Γενικά, ένα high scoring game, με αρκετούς πρωταγωνιστές. Δίχως προβλήματα απόψε, με ένα ερωτηματικό όμως για τον Embiid (C, 23.2p., 12.3r), που είθισται να ξεκουράζεται σε b2b παιχνίδια.

Οι 76ers έρχονται από ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι, όμως δείχνουν σε τρομερή κατάσταση. Δίνονται φαβορί στο 1.70. Αν δεν υπάρξει κάτι με την συμμετοχή του Embiid, το διπλό έχει τον πρώτο λόγο.

03:00, Memphis Grizzlies (Strk L2, L10 2-5) – Cleveland Cavaliers (Strk L2, L10 4-4)

Με θεατές

2-5, 0-4 HOME

Η δυάδα αγώνων με τους Lakers, τους άφησε με μια «πικρή» γεύση. Δεν ήταν κακοί και στα δύο παιχνίδια οι Grizzlies, ήταν κοντά στο σκορ, δεν έχασαν με πολλά, όμως… οι άλλοι είχαν τον LeBron κι ο δικός τους ηγέτης παρακολουθούσε τα δύο ματς από τον πάγκο. Στο προχθεσινό μάλιστα στάθηκαν ακόμα καλύτερα, έχασαν με 94-92, αφού νωρίτερα, στα τελευταία δύο λεπτά του αγώνα, οι LeBron και Davis «έτρεξαν» μόνοι τους ένα σερί 10-2. Και το 82-81 έγινε 92-83 και κάπου εκεί τελείωσε το ματς. Με 13 πόντους, Brooks, Valanciunas και Dieng. Σε «ρηχά» νερά ο Anderson, με μόλις 10 πόντους και 4/10 σουτ. Δίχως Morant (G, 26.6p., 6.2as.) και σήμερα, δεν επηρεάζουν οι άλλες απουσίες.

4-4, 2-3 AWAY

Παρά το γεγονός ότι οι Magic έχασαν τον βασικό τους Point guard, πολύ γρήγορα στο ματς, οι Cavaliers δεν μπόρεσαν να το εκμεταλλευτούν. Μην ξεχνάμε βέβαια ότι κι αυτοί έπαιζαν με τον Garland εκτός αγώνα. Έχασαν εύκολα με 105-94, αυτή τη φορά γιατί δεν είχαν σημαντικές βοήθειες από τον πάγκο. Ο Drummond είχε 19 πόντους και 15 ριμπάουντ, ο Sexton μέτρησε 21 πόντους, όμως από κει και πέρα, τίποτα. Επέστρεψε στο αρχικό σχήμα, μετά τον τραυματισμό του, ο Okoro. Και σήμερα δεν παίζει ο Garland (G, 17.2p., 6.3as.), σταθερά εκτός ο Love (F, 9.5p., 6.0r.).

Αμφίρροπο παιχνίδι, με τους Grizzlies να έχουν μια σημαντική απουσία, τους Cavaliers να έρχονται από b2b. Με Lakers οι Grizzlies έδειξαν πολύ καλά στοιχεία, ειδικά στην άμυνα. Προς τον άσο και το under πηγαίνω.

05:00, Denver Nuggets (Strk W2, L10 3-4) – Dallas Mavericks (Strk W1, L10 3-4)

Χωρίς θεατές

3-4, 2-3 HOME

Τις χρειάζονταν αυτές τις δύο σερί νίκες οι Nuggets, κόντρα στους κακούς Timberwolves (έστω) για να πάρουν λίγο ψυχολογία. Δεν κέρδισαν πάντως εύκολα, κανένα από τα δύο ματς. 123-116 προχθές, με ανατροπή μάλιστα στην τέταρτη περίοδο. Είναι ξεκάθαρο ότι παίζουν στο «ρελαντί» προς το παρόν και πηγαίνουν χάρις στον τρομερό Jokic. Ο Σέρβος είχε 35 πόντους προχθές, 15 ριμπάουντ και έξι ασίστ, ενώ αποβλήθηκε στο τέλος του ματς, με δύο τεχνικές. Πολύ χρήσιμος αρχίζει να αποδεικνύεται ο Green. Είχε 17 πόντους, ερχόμενος από τον πάγκο. Απόψε επιστρέφει ο Michael Porter Jr. (F, 19.5p., 6.8r.). Δίχως απουσίες.

3-4, 2-3 AWAY

Χάρις στην εξαιρετική τους άμυνα, αναγκάζοντας τους Rockets προχθές σε πάρα πολλά άστοχα σουτ, οι Mavericks έφτασαν στη νίκη με 113-100. Είχαν τον έλεγχο του αγώνα σχεδόν σε όλη τη διάρκειά του, ακόμα κι όταν οι Rockets πλησίαζαν, οι Mavericks με δύο-τρεις καλές άμυνες και μεγάλα καλάθια στην επίθεση, άνοιγαν και πάλι τη διαφορά. 33 πόντους είχε ο Doncic, όμως τη ζημιά στους Rockets την έκανε ο Hardaway που ήρθε από τον πάγκο και σκόραρε 30 πόντους με 8/10 τρίποντα. Ήταν «καυτός». Πέραν του μόνιμα απόντα Porzingis, δεν αναφέρονται σημαντικές απουσίες.

Το ενδιαφέρον απόψε πάει στο Jokic-Doncic, που η λογική λέει θα είναι δύο από τους βασικούς υποψηφίους για το MVP. Καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει μια σταθερά στο παιχνίδι της ακόμα. Λογικά, εκτιμώ ότι θα το πάνε και λίγο στην άμυνα σήμερα, οπότε πάω πιο πολύ προς το under223.5.

 

05:00, Los Angeles Lakers (Strk W4, L10 6-2) – San Antonio Spurs (Strk W1, L10 3-4)

Χωρίς θεατές. Ήδη έχουν συναντηθεί δύο φορές. 2-0 οι Lakers, 121-107 και 109-103.

6-2, 2-2 HOME

Με τετράδα νικών επιστρέφουν από το Texas και τα περίχωρα οι Lakers, κέρδισαν τα δύο ματς με Spurs και τα δύο με Grizzlies. LeBron σε εξαιρετική κατάσταση, «καθάρισε» και το τελευταίο, αφού μίλησε στο φινάλε. 94-92 τους Grizzlies, με τον James να είναι πρώτος σκόρερ με 26 πόντους, οι 10 από αυτούς, στην τελευταία περίοδο. 26 πόντους και ο Davis, ενώ οι δύο τους μέτρησαν και 21 ριμπάουντ (11 ο LeBron, 10 o Davis). Δεν έπαιξε και προχθές ο Caldwell-Pope (G, 10.0p.), μένει με ερωτηματικό και για σήμερα.

3-4, 2-1 AWAY

Οι Spurs έβαλαν τέλος στο σερί των τεσσάρων ηττών που «έτρεχαν», κάνοντας ένα μεγάλο διπλό προχθές μέσα στο LA, απέναντι στην άλλη ομάδα της πόλης. Και τους αδικεί το 116-113 με το οποίο επικράτησαν τελικά των Clippers, αφού για το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, η διαφορά ήταν από 10-20 πόντους. Ένα run των Clippers στο φινάλε πήγε να μπερδέψει τα πράγματα, όμως οι Spurs το πήραν. Εξαιρετικός Mills, με 27 πόντους και 8/12 τρίποντα, πολύ καλός κι ο Aldridge. Που μπορεί να μην σκόραρε (14 πόντους) αρκετά, όμως έβγαλε τρομερή ενέργεια και άμυνες στη ρακέτα. Πέραν του White, που ένα ματς έπαιξε όλο κι όλο έτσι κι αλλιώς, δεν υπάρχουν σημαντικές απουσίες.

Στάθηκαν αξιοπρεπώς στο δεύτερο παιχνίδι οι Spurs, τώρα και με Aldridge μέσα γιατί να μην τα καταφέρουν εξίσου καλά. Δίνω ένα προβάδισμα στο διπλό, με το χάντικαπ των +11.5 πόντων.

05:00, Portland Trail Blazers (Strk L2, L10 3-4) – Minnesota Timberwolves (Strk L5, L10 2-5)

Χωρίς θεατές

3-4, 1-2 HOME

Σα να παραπαίουν αυτή τη στιγμή οι Blazers. Μέρα μετά τους 62 πόντους από τον Curry, υποδέχθηκαν τους Bulls. Διαφορά 20 πόντων στο 15′ υπέρ τους και μετά… κατηφόρα. Οι Blazers έχασαν προχθές από τους «ταύρους» με 111-108. Σε μια ακόμα επίδειξη κακού μπάσκετ, αμυντικά και επιθετικά, από την ομάδα του Stotts. Καλός προπονητής, αλλά καταλήγω σιγά-σιγά ότι έχει ταβάνι. Οι Blazers στα πρώτα ματς δεν βγάζουν την ποιότητά τους στο παρκέ. Κι ένας Nurkic, μέσα σε όλα αυτά, να παίζει σαν παλαίμαχος. Οκ, έχει επιστρέψει από σοβαρό τραυματισμό, αλλά είναι πολύ κακός. Δεν αναφέρονται απουσίες.

2-5, 1-3 AWAY

Και πολύ ανταγωνιστικοί ήταν, στη δυάδα αγώνων με τους Nuggets, οι Timberwolves. Αν σκεφτεί κανείς ότι ο Towns είναι στα «πιτς», μια χαρά το πήγαν το ματς κι έχασαν μόνο και μόνο επειδή ο Jokic ήταν σε μεγάλη βραδιά. Κορυφαίος για τους Timberwolves ήταν ο Russell, που είχε 33 πόντους, με 4/9 τρίποντα. Πολύτιμες βοήθειες στο σκοράρισμα έδωσε κι ο Hernangomez, που από ότι φαίνεται έχει «κλειδώσει» τη θέση βασικού πλέον. Παραμένει εκτός ο Towns (C, 19.0p., 11.5r., 5.0as)., σε ακόμα ένα παιχνίδι.

Κάπου πρέπει κι οι Blazers όμως να κάνουν ένα καλό ματς. Παρατηρώ ότι όλες οι ομάδες που είναι για ψηλά φέτος, έχουν αστάθεια. Δεν παίζουν σερί ματς καλά. Οι Blazers μετρούν ήδη δύο άσχημα παιχνίδια. Οι Timberwolves είναι πολύ κακοί για να τους κοντράρουν. Θεωρώ ότι απόψε θα το πάρουν εύκολα το ματσάκι οι Blazers κι από νωρίς.

 

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά για τo NBA στο Foxbet.


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Ανάφη: Ερχεται 4ερο πολυτελέστατο ξενοδοχείο

“Στα σκαριά” νέο ξενοδοχείο 4 αστέρων στην Ανάφη

Ελλάδα – Ρούλα Πισπιρίγκου: Ενοχη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Ενοχη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, αποφάσισε το δικαστήριο - Η πρόβλεπόμενη ποινή είναι ισόβια για την δολοφονία και πολυετής κάθειρξη για την απόπειρα

Τήνος: Συνάντηση Κροντηρά – Γεωργιάδη, ποιος ο λόγος;

Επείγουσα συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Τήνου με τον Υπουργό Υγείας

Σαντορίνη – Γ. Νομικός: 8.000 επισκέπτες καθημερινά και 80% της πληρότητας του πλοίου με την εφαρμογή του Berth Allocation System στην κρουαζιέρα

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θήρας μας μιλά .για τη διαχείριση της κρουαζιέρας στη Σαντορίνη αλλά και για τις υπόλοιπες λιμενικές ζώνες του νησιού

Υπόθεση Κολωνός: Ένοχος ο Μίχος για όλες τις κατηγορίες, αθώα η μητέρα

Ο Μίχος κρίθηκε ένοχος για όλες τις κατηγορίες πλην της εμπορίας ανθρώπου - Πανηγυρισμοί και χειροκροτήματα έξω από το δικαστήριο

Τράπεζες: Κλειστές για τις επόμενες τέσσερις ημέρες. Ποιος ο λόγος;

Καθολικό Πάσχα και κλειστές; οι τράπεζες για τέσσερις ημέρες...

Ηλεία: Διπλός σεισμός, ο δεύτερος στους 5,7 R το πρωί της Παρασκευής

Καθησυχαστικός ο Λέκκας για τους σεισμούς: «Δεν έχει δώσει δονήσεις το ρήγμα» - Κλειστά τα σχολεία

Ναυπηγεία Ελευσίνας: Μετά από 13 χρόνια επαναλειτουργεί η μεγαλύτερη πλωτή δεξαμενή στην Ελλάδα

Η δεξαμενή Νο3 των Ναυπηγείων μετονομάστηκε σε «Σταύρος Νιάρχος». Στα 20 εκατ. ευρώ η αξία της επισκευής, που διήρκεσε επτά μήνες. Δημιουργούνται πάνω από 500 θέσεις εργασίας. Οι δυνατότητες.

Νάξος – Nova: Προσφορά για θέση μόνιμης εργασίας

Το υποκατάστημα της Nova στη Νάξο προχωρά σε προσφορά θέσης εργασίας

10ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι: Τελικός και ο πρωτάρης Παπαδόπουλος στη πρόκληση της καριέρας του

Ο μεγάλος τελικός του 10ου Πανναξιακού Πρωταθλήματος Τάβλι ξεκινάει. Ποιος θα επικρατήσει; Ο έμπειρος Μαγκανάρης ή ο ρούκι Παπαδόπουλος;

Αλυκό: Ο Φάρος που “φωτίζει” την γαστρονομία της Νάξου

Ανοίγει την Παρασκευή 5 Απριλίου ο Φάρος του Αλυκού - Τι περιλαμβάνει το μενού

Νάξος (Αγγίδια) – Ενοριακός Ναός Αγίου Χαραλάμπους: Ψήφισμα για την εκδημία του Δημητρίου Σέργη

Το ψήφισμα του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ενοριακού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Αγγιδίων Νάξου για το θάνατο του Δημητρίου Σέργη

Νάξος: Εξειδικευμένοι κλαδευτές – αναρριχητές ανέλαβαν το κλάδεμα των δέντρων

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έχει αναθέσει σε εξειδικευμένους κλαδευτές... Τι αναφέρει η κα Κεφαλά

Η δράση της Μαρίας Καρυστιανού δείχνει το δρόμο για μία κοινωνία που δεν θα ανέχεται την αδικία

Ο Αλέκος Αρβανιτάς αναλύει την εβδομάδα που μας πέρασε... Από την Καρυστιανού στις Βρυξέλλες έως τον Λοβέρδο και τη Νέα Δημοκρατία - Την Ακρίβεια έως τον Γεωργιάδη και τις απαντήσεις του.. Αναρωτιέται δε εάν στην Ελλάδα γίνονται τέτοια πράγματα

Απόκριες 2024: Το “ευχαριστώ” από το Σύλλογο Γυναικών Κωμιακής (video)

Τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Κωμιακής με ανάρτησή τους στα social media λένε ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όσους βρέθηκαν στην πανέμορφη Κωμιακή (video)

Πανναξιακό (10ο) Πρωτάθλημα Τάβλι: Πρωταθλητής ο ρούκι Βαγγέλης Παπαδόπουλος

Ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος το είπε και το έκανε.. Με 3-1 νίκες κατέκτησε το 10ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι

Naxos Medical: Επίσκεψη από τον πλαστικό χειρουργό Νικόλαο Μουστάκη

Σάββατο 23 Μαρτίου θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένο Ιατρείο ο Στρατιωτικός Ιατρός, Πλαστικός Επανορθωτικός και Αισθητικός Χειρουργός, Νικόλαος Μουστάκης

Express Skopelitis: Ετοιμος να επιστρέψει στη δράση

Το Express Skopelitis είναι έτοιμο. Παραμένει στον Πειραιά και ενδεχομένως αύριο να μπει στην καθημερινή του ρουτίνα