Στοίχημα - Premier League: "Πολίτες" με το βλέμμα στα κόρνερ

Η Φούλαμ κοντράρεται με την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι, απόψε (13/03) στις δέκα το βράδυ για την 28η αγωνιστική... Δεν τίθεται θέμα φαβορί καθώς η πρωτοπόρος Σίτι εύκολα ή δύσκολα θα περάσει. Θεωρώ όμως πως θα το κάνει δύσκολα.

Γενικά, οι φιλοξενούμενοι είναι ομάδα που τους αρέσει να παίζει από τα πλάγια με πολλές σέντρες. Είτε χαμηλές είτε ψηλές, σαν τα προγνωστικά τριάδες. Αυτό οδηγεί την ομάδα να παίρνει πολλά κόρνερ, και πιο συγκεκριμένα κερδίζει περί τα 6,8 κόρνερ ανά παιχνίδι. Από την άλλη, η Φούλαμ (3η από το τέλος) πιστεύω όσο μπορεί θα αντισταθεί, και ελπίζω να το κάνει τουλάχιστον για ένα ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι παραχωρούν 5,11 ανά παιχνίδι και παλεύουν για την παραμονή. Αυτό με ωθεί να πιστεύω πως θα διώχνουν την μπάλα εκτός περιοχής οπουδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο. Θα πιεστούν πολύ και αν οι πολίτες δεν καταφέρουν να σκοράρουν νωρίς θα νιώσουν πολύ πίεση. Επιλογή το over 6,5 κόρνερ για τη Μάντσεστερ Σίτι στο 1.87.

Τέλος, θα επιλέξω και το να φτάσει πρώτη στα 9 κόρνερ η Μάντσεστερ στο 3.25 καθώς νομίζω δε θα παραδοθεί εύκολα η Φούλαμ όσο αδύναμη και να είναι. Μη ξεχνάμε εξάλλου πως οι φιλοξενούμενοι έχουν και Champions League μεσοβδόμαδα.

 

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος στο koubanezos.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News