Στοίχημα - Τένις: Ελέγχει την κατάσταση η Πλίσκοβα

Στην Τσεχία και σε χωμάτινη επιφάνεια ορισμένες από τις κορυφαίες τενίστριες της χώρας δίνουν αγώνες επίδειξης, μα ακόμη περισσότερο προετοιμασίας για τη συνέχεια της σεζόν, η οποία στο καλύτερο σενάριο θα πλησιάσει την… κανονικότητα τον Αύγουστο.

Οι κορυφαίες στοιχηματικες στην Ελλάδα για το 2020

Η Καρολίνα Πλίσκοβα, το Νο 3 του κόσμου θα αντιμετωπίσει την Κατερίνα Σινιάκοβα (Νο 54). Η Πλίσκοβα είναι η ποιοτικότερη παίκτρια της διοργάνωσης και ξεκίνησε με καλή εμφάνιση και νίκη επί της Στρίκοβα (7/5, 6/1). Χρειάστηκε χρόνο για να βρει ρυθμό στο πρώτο σετ της πρεμιέρας της, αλλά στη συνέχεια δεν είχε πρόβλημα. Η Σινιάκοβα έχει δώσει τρεις αγώνες μετά τη διακοπή, αλλά δεν παρουσιάζει σταθερότητα. Νίκησε τη Χραντέτσκα (Νο 470) με 6/3, 6/4, πάλεψε και έχασε φυσιολογικά από την Κβίτοβα (7/5, 6/4), ενώ κατέρρευσε εναντίον της Στρίκοβα (6/2, 6/1).

Παραδοσιακά παρουσιάζει σοβαρή εικόνα απέναντι στην Πλίσκοβα, όμως το φαβορί έχει 2/2 στα μεταξύ τους με 6/2, 6/4 και 6/4, 6/4. Η δύναμη της Πλίσκοβα και η ένταση που βγάζει με το φόρχαντ δυσκολεύουν πολύ την άμυνα κάθε αντιπάλου της.

Στο 1.15 η νίκη της Πλίσκοβα, σε πολύ καλύτερη απόδοση το under στα γκέιμ μιας και το πιθανότερο είναι ότι θα τελειώσει το ματς σε δύο σετ.