Αυστρία: Και το 2020 επιμένουν Ελληνικά, επιμένουν Παροναξία

Οταν στην Αυστρία λένε.. "Πάμε διακοπές", τις περισσότερες φορές εννοούν "Πάμε Ελλάδα" και οι ελληνικοί τουριστικοί προορισμοί κυριάρχησαν και φέτος στις παρουσιάσεις του νέου προγράμματος, που πραγματοποίησε  πριν από μερικές ημέρες στην Αυστρία, ο γνωστός αυστριακός tour operator Alltours. Και βέβαια η Παροναξία (Νάξος και Πάρος εάν θέλετε) είχαν την τιμητική τους... 

Η πρώτη θέση που κατέχει η χώρας μας στις προτιμήσεις των Αυστριακών τουριστών επιβεβαιώθηκε για  μια ακόμη φορά, στις συζητήσεις με τουριστικούς πράκτορες και στελέχη της τουριστικής αγοράς (διευθυντικά στελέχη περιφερειακών αεροδρομίων) κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεων στις πόλεις Βιέννη, Graz, Velden  και Linz. Τάση, η οποία σύμφωνα με τις προκρατήσεις και το διευρυμένο δίκτυο πτήσεων, αναμένεται να συνεχιστεί και το 2020.

Το Roadshow, με την επωνυμία «Alltours Dinnerpartys Summer 2020», πραγματοποιήθηκε από  25 έως 30 Οκτωβρίου 2019 στη Βιέννη και στις  κυριότερες πόλεις της χώρας, με την ενεργή συμμετοχή της  Υπηρεσίας ΕΟΤ Εξωτερικού Αυστρίας.

Η παρουσίαση του καλοκαιρινού προγράμματος του Alltours, εστιάστηκε σε ελληνικούς προορισμούς καθώς η  Ελλάδα έρχεται πρώτη στις προτιμήσεις των πελατών του αυστριακού Τ.Ο. Θα περιλαμβάνει τους προορισμούς: Κρήτη, Ρόδο, Κω, Ολυμπιακή Ακτή, Χαλκιδική, Κέρκυρα, Σάμο, Θάσο, Μύκονος, Σαντορίνη, Νάξο και Πάρο ενώ από το 2020 συμπεριλαμβάνεται και η Αθήνα.

«Άρωμα» Ελλάδας λοιπόν είχε το Αυστριακό Roadshow στις εκδηλώσεις του οποίου περιλαμβάνονταν και στιγμές χαλάρωσης με Κουίζ ερωτήσεων προς τους πράκτορες και τα στελέχη της τουριστικής αγοράς. Χαρακτηριστικό της Αυστριακής «ψήφου» προς την Ελλάδα ήταν ότι οι 4 στις 5 ερωτήσεις του Κουίζ είχαν ως θέμα, τι άλλο, μα την Ελλάδα φυσικά!

Μετά τις εξελίξεις του Thomas Cook, o Alltours ανταποκρινόμενος στην αυξανόμενη ζήτηση ιδίως για ελληνικούς προορισμούς, επεκτείνει το πρόγραμμα του, τόσο σε αριθμό αεροπορικών θέσεων, όσο και ξενοδοχείων που μέχρι πρότινος εκμεταλλεύονταν κατ’ αποκλειστικότητα ο Thomas Cook. 

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ - ΜΠΕ