Ελλάδα - Sky Express: Νέοι προορισμοί εντός κι εκτός Ελλάδας από ...25 ευρώ (!!!)

Sky Express ... Νάξος

Με νέους προορισμούς και ασυναγώνιστες τιμές, η SKY express καλωσορίζει τη νέα χρονιά με προσφορές που αλλάζουν τα δεδομένα στα ταξίδια μας. Επιτέλους, ήρθε η στιγμή να κλείσουμε τα εισιτήριά μας, αφού πολύ σύντομα τα ταξίδια θα είναι ξανά μέρος της καθημερινότητάς μας και η SKY express είναι εδώ για να τα κάνει ακόμη πιο προσιτά, ακόμη πιο ασφαλή για όλους.

Με τα νέα Airbus A320neo η Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο, η Ρόδος με τις απευθείας πτήσεις και τις ασυναγώνιστες τιμές της SKY express είναι πλέον μόλις ένα κλικ μακριά. Αλλά και τα νέα δρομολόγια και δημοφιλείς προορισμοί του εξωτερικού, η Λάρνακα και οι Βρυξέλλες, μας περιμένουν να κλείσουμε τώρα τα εισιτήριά μας στο www.skyexpress.gr για τα ταξίδια που θα πραγματοποιήσουμε μέσα στη χρονιά. Πιο συγκεκριμένα, στους πλέον ανταγωνιστικούς μας ναύλους συμπεριλαμβάνονται:

• Θεσσαλονίκη – Αθήνα, από €26
• Ηράκλειο – Αθήνα, από €25
• Ηράκλειο – Θεσσαλονίκη, από €28
• Ρόδος – Αθήνα, από 30€
• Αθήνα – Λάρνακα από €45
• Αθήνα – Βρυξέλλες από €62

sky.jpg

Με 39 προορισμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό, τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να προγραμματίσουμε τα ταξίδια μας και να κλείσουμε τα εισιτήριά μας. Αυτή τη νέα χρονιά που φέρνει την επιστροφή στην κανονικότητα, #trips_come_true. Το όνειρο του ταξιδιού γίνεται πραγματικότητα χάρη στην ασφάλεια, τις υπηρεσίες και τις επιλογές που μας δίνει η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία της χώρας, η SKY express.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News