Ενδοκυκλαδικά: Ερχεται το "Εξπρές Πήγασος" αντί του "Αρτεμις"

Σιγά σιγά μπαίνουμε στην λογική των αντικαταστάσεων για τα πλοία καθότι έρχεται η μεταβατική περίοδος ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου. Και τα πλοία ετοιμάζεται για τις ετήσιες ακινησίες τους, με τις εταιρείες να προγραμματίζουν την αντικατάστασή τους ώστε να μην μείνουν οι νησιώτες χωρίς πλοία. Ετσι, μάθαμε πρόσφατα ότι το Hellenic HighSpeed "θα αντικαταστήσει τελικά, το ΑΡΤΕΜΙΣ, στα ενδοκυκλαδικά δρομολόγια, κατά την διάρκεια της ετήσια ακινησίας του, η οποία θα πραγματοποιηθεί το χρονικό διάστημα 31/1 - 6/2", όπως είχε αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της πλοιοκτήτριας εταιρείας...   

Τώρα γίνεται γνωστό και ποιο πλοίο θα έρθει στις Κυκλάδες για τα ενδοκυκλαδικά δρομολόγια αντί του "Αρτεμις", το οποίο αναμένεται τον Μάρτιο να πάρει το δρόμο για ... ξεκούραση.  Και το πλοίο που έρχεται δεν είναι άλλο από το "Εξπρες Πήγασος" που αφήνει το βόρειο Αιγαίο για τις Κυκλάδες.  

Όπως αναφέρει το ellinikiaktoploia.net, από 1 Μαρτίου ως και 31 Μαρτίου 2020 θα πραγματοποιεί τα ενδοκυκλαδικά δρομολόγια του ΑΡΤΕΜΙΣ το οποίο θα βρίσκεται σε ετήσια ακινησία.

Αυτό που μένει, είναι να δούμε ποιο πλοίο θα αντικαταστήσει το "Εξπρές Πήγασος" στην γραμμή Λαυρίου – Λήμνου- Καβάλας. Οπως δείχνουν τα πράγματα θα είναι το "AQUA ΒLUE" αφού το πρόσφατο Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών έγινε αποδοχή του φακέλου υποψηφιότητας της ναυτιλιακής εταιρίας ΚΙΑΡΑ ΝΕ προς εξέταση καταλληλότητας, ώστε το συγκεκριμένο πλοίο να επιδοτηθεί για να αναλάβει την γραμμή. 

Κεντρική Φωτογραφία αρχείου από την επίσημη ιστοσελίδα της Attica - Group