ΗΠΑ: Σε ρυθμούς Κυκλάδων η Νέα Υόρκη…

Η Νέα Υόρκη στους ρυθμούς Κυκλάδων… Βλέπετε τις επόμενες ημέρες έχουμε την 16η Διεθνή έκθεση τουρισμού «The New York Times Travel Show» και όπως είναι λογικό θα είμαστε εκεί. Και θα τους τρελάνουμε και στη μουσική. Και όχι μόνο….

Να σημειώσουμε ότι για το … Big Apple αναχώρησε σήμερα ομάδα συνεργατών της MTC Group με επικεφαλής τον κ. Κώστα Σκαγιά, Αντιπρόσωπο Αιγαίου της εταιρείας Συμβούλων και Strategy Manager του προγράμματος “Mykonos – Santorini – Greek South Aegean Islands Promo”. Σκοπός της επίσκεψης είναι η ανανέωση αλλά και η διεύρυνση των επαφών με ταξιδιωτικούς παράγοντες και δημοσιογράφους της Αμερικανικής τουριστικής αγοράς και η ενημέρωσή τους για τους δημοφιλείς για τους Αμερικανούς τουριστικούς προορισμούς της Μυκόνου και της Σαντορίνης, τα νησιά της Πάρου, της Τήνου, της Μήλου, της Σερίφου, της Αστυπάλαιας καθώς και για τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, μεταξύ των οποίων και της Κρήτης.

Παράλληλα, τα μέλη της αποστολής θα συμμετέχουν στην 16η Διεθνή έκθεση τουρισμού «The New York Times Travel Show», η οποία θα πραγματοποιηθεί από 25 έως 27 Ιανουαρίου 2019 και συγκεντρώνει πάνω 30.000 επισκέπτες εκ των οποίων περίπου 10.000 επαγγελματίες του τουρισμού και 610 εκθέτες από 176 χώρες. Στη διάρκεια της παραμονής τους, τα μέλη της αποστολής θα έχουν προγραμματισμένες συναντήσεις και με παράγοντες της ομογένειας.

Να και τα πάρτι με άρωμα Μυκόνου και Σαντορίνης

Και το καλύτερο έρχεται αμέσως μετά… Και δεν είναι άλλο από το πάρτι που θα γίνει για δεύτερη σερί χρονιά… Mykonos Experience Party Vibes in New York – Santorini Experience Party Sunset Melodies in New York…  Την αυθεντική νυχτερινή ζωή της Μυκόνου και την ειδυλλιακή ατμόσφαιρα του δειλινού της Σαντορίνης θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν για δεύτερη χρονιά οι Νεοϋρκέζοι στην πόλη τους, σε δύο μοναδικά πάρτι στο Nerai Restaurant New York Manhattan.

Το Mykonos Experience Party και το party Santorini Sunset Melodies, τα οποία υποστηρίζονται από τα platinum μέλη του προγράμματος www.MykonosBest.eu και www.SantoriniBest.eu αντίστοιχα, θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Φεβρουαρίου 2019 από την ομάδα του Greek South www.AegeanIslands.Promo.

Συγκεκριμένα, την 1η Φεβρουαρίου 2019, τα αυθεντικά vibes της Μυκόνου αναμένεται να «ξεσηκώσουν» τη νυχτερινή ζωή του Μανχάταν ενώ την επόμενη ημέρα το μεσημέρι στις 2 Φεβρουαρίου 2019, η ambience μουσική της Σαντορίνης θα μεταφέρει στους Νεοϋρκέζους την ειδυλλιακή ατμόσφαιρα του ηλιοβασιλέματος στο νησί.

Ο κ. Kostas Skagias , υπεύθυνος υλοποίησης του www.Mykonos.Promowww.Santorini.Promo – Greek South www.AegeanIslands.Promo, μετά τη συνάντηση με τον ιδιοκτήτη του Nerai Restaurant New York , ενός από τα διασημότερα ελληνικά εστιατόρια στο Μανχάταν, κ. Spiro Menegatos , δήλωσε «Με τον κ. Μενεγάτο συμφωνήσαμε να επαναλάβουμε την περσινή επιτυχία του Mykonos Experience Party και να την ενισχύσουμε με την εκδήλωση της Σαντορίνης καθώς διαπιστώσαμε ότι η ανταπόκριση του κοινού ήταν παραπάνω από θετική. Οι Αμερικανοί είναι το κοινό στόχος των νησιών μας και το πολυτελές εστιατόριο του κ. Μενεγάτου, στην πλέον αναβαθμισμένη περιοχή της Νέας Υόρκης είναι ο καλύτερος τρόπος για να τους προσελκύσουμε, να βιώσουν για λίγο τη νυχτερινή διασκέδαση και την ατμόσφαιρα της Μυκόνου και της Σαντορίνης».

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News