Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΤαξίδιΚυκλάδες - Celestyal Cruises: Ποντάρει το 2022 στη Μήλο

Κυκλάδες – Celestyal Cruises: Ποντάρει το 2022 στη Μήλο

|

Celestyal Cruises: Εμπλουτίζονται οι προορισμοί το 2022-23 και η αναβάθμιση της Μήλου 

Νέα δεδομένα φέρνει η επόμενη τουριστική περίοδος. Και μάλιστα έχει έντονο άρωμα Κυκλάδων με προορισμό έκπληξη την Μήλο. Αναφερόμαστε στην γνωστή εταιρεία Celestay Cruises, η οποία ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει τα προγράμματά της για την επόμενη χρονιά, τη Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022 με τις μοναδικές κρουαζιέρες της τριών και τεσσάρων διανυκτερεύσεων και θα συνεχίσει με τις κρουαζιέρες επτά διανυκτερεύσεων από το Σάββατο 30 Απριλίου.

Αποτελεί μία από τις λίγες εταιρείες κρουαζιέρας, η οποία θα πραγματοποιεί προσεγγίσεις  σε εβδομαδιαία βάση στην Αρχαία Έφεσο κατά την επανέναρξη των δρομολογίων της τον Μάρτιο, ενώ θα προσθέσει και τη Θεσσαλονίκη στη δημοφιλή της κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο». Όλες οι κρουαζιέρες για το 2022 και το 2023 είναι all-inclusive, ξεκινούν από 399€ το άτομο και είναι ήδη διαθέσιμες προς κράτηση.

Εμπλουτίζονται οι προορισμοί για το 2022-23 Ξεχωρίζει η Μήλος 

Η Celestyal Cruises περιλαμβάνει στα δρομολόγιά της κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς, όπως τη Μύκονο και τη Σαντορίνη, ωστόσο έχει πλέον κερδίσει και τη φήμη του «πρωτοπόρου», δίνοντας τη δυνατότητα στους επιβάτες της να επισκέπτονται περισσότερα ανεξερεύνητα μέρη της Ελλάδας αλλά και παραμένοντας περισσότερη ώρα σε κάθε λιμάνι, ώστε να υπάρχει δυνατότητα για μεγαλύτερη εξερεύνηση των προορισμών, συγκριτικά με άλλες εταιρείες που επισκέπτονται την Ελλάδα. Στη γνωστή κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο», η οποία ξεκινά τον Απρίλιο, η Celestyal Cruises θα επισκέπτεται και τη Θεσσαλονίκη. H εταιρεία είναι η μοναδική που θα προσεγγίζει σε σταθερή βάση αυτή την ιστορική πόλη στην οποία οι επισκέπτες της θα ανακαλύψουν εκπληκτικά Παλαιοχριστιανικά και Βυζαντινά αξιοθέατα και μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, το άγαλμα του «Μεγάλου Αλεξάνδρου» καθώς και τη Βεργίνα έναν από τους πιο σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας. Επιπλέον, η Θεσσαλονίκη είναι γνωστή ως  «γαστρονομικός παράδεισος», καθώς αποτελεί εμπορικό σταυροδρόμι και σημείο συνάντησης όλων των γεύσεων της Μεσογείου και της Ασίας, τις οποίες μπορεί κανείς να απολαύσει στις φημισμένες ταβέρνες της πόλης. H Θεσσαλονίκη αποτελεί την πύλη για τη Βόρεια Ελλάδα αλλά και τις γειτονικές βαλκανικές αγορές καθώς συγκεντρώνει μεγάλο ποσοστό των αερομεταφορών στο πρόσφατα πλήρως ανακαινισμένο και σύγχρονο αεροδρόμιο που διαθέτει. Παράλληλα, προσφέρει και ανταγωνιστικά αεροπορικά εισιτήρια από και προς τη Βόρεια και τη Δυτική Ευρώπη, γεγονός που καθιστά την κρουαζιέρα πιο εύκολα προσβάσιμη και οικονομικά προσιτή σε αυτές τις αγορές.

milos_box0.jpg

Η Celestyal Cruises θα συνεχίσει τις προσεγγίσεις στο φημισμένο νησί της Μήλου (κεντρική φωτογραφία από την σελίδα mileikanea.gr), το οποίο πρόσφατα αναδείχθηκε ως το «Καλύτερο Νησί του Κόσμου» σύμφωνα με το περιοδικό Travel + Leisure και είναι ένας προορισμός που δεν επισκέπτονται παραδοσιακά άλλες εταιρείες κρουαζιέρας, οι οποίες δραστηριοποιούνται με μεγαλύτερου μεγέθους κρουαζιερόπλοια. Για την επόμενη χρονιά, η Celestyal Cruises θα επεκτείνει το χρονικό διάστημα που παραμένει το κρουαζιερόπλοιο στο λιμάνι της Μήλου από μισή σε ολόκληρη ημέρα. Επιπλέον, η συγκεκριμένη κρουαζιέρα θα επισκέπτεται, πέρα από τη Θεσσαλονίκη και τη Μήλο, τη Μύκονο, τη Σαντορίνη, την Κρήτη, τη Ρόδο και την Αρχαία Έφεσο. Η τιμή κράτησης για την all-inclusive κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο» ξεκινά από τα 869€.

Η κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Εκλεκτό Αιγαίο» της Celestyal Cruises συμπεριλαμβάνει και την Καβάλα, η οποία είναι γνωστή και ως «γαλάζια πόλη», λόγω των κρυστάλλινων νερών της και της μαγευτικής θέας από την οποία ξεπροβάλλει ο κόλπος της Καβάλας, καθώς και η γραφική, ιστορική πόλη που στέκεται ψηλά στην τριγωνική χερσόνησο της Παναγίας. Στην παλιά, αλλά ταυτόχρονα γοητευτική, πόλη της Καβάλας υπάρχουν πολλά γραφικά σπίτια με κόκκινα κεραμίδια σε σπειροειδή διάταξη καθώς και το βυζαντινό φρούριο, γνωστό ως «Κάστρο». Μόλις 14 χιλιόμετρα από το κέντρο της παλιάς πόλης, βρίσκεται η αρχαία πόλη των Φιλίππων, όπου στεγάζεται και η πρώτη χριστιανική εκκλησία της Ευρώπης. Οι Φίλιπποι έγιναν ένα σημαντικό παλαιοχριστιανικό κέντρο μετά από μία επίσκεψη του Απόστολου Παύλου στην πόλη το 49 μ.Χ. Η συγκεκριμένη κρουαζιέρα επισκέπτεται επίσης τη Θεσσαλονίκη, τη Σαντορίνη, τον Βόλο και την Κωνσταντινούπολη. Η κρουαζιέρα «Εκλεκτό Αιγαίο» παρέχει τη δυνατότητα επιβίβασης και αποβίβασης στην Κωνσταντινούπολη, προσφέροντας με αυτό τον τρόπο και επιπλέον επιλογές αεροπορικών συνδέσεων. Η τιμή κράτησης για την all-inclusive κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Εκλεκτό Αιγαίο» ξεκινά από τα 869€.

Η Celestyal Cruises επαναφέρει την κρουαζιέρα «Τρεις ‘Ήπειροι»

Στα τέλη του 2022 θα επιστρέψει και η κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Τρεις Ήπειροι», η οποία πραγματοποιήθηκε για τελευταία φορά το 2019 και θα επισκέπτεται την Ελλάδα, την Τουρκία, το Ισραήλ, την Αίγυπτο και την Κύπρο. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν δύο αποκλειστικές εορταστικές κρουαζιέρες, μία δέκα διανυκτερεύσεων για τα Χριστούγεννα, με επισκέψεις σε Θεσσαλονίκη, Σμύρνη, Ρόδο, Λεμεσό, Αλεξάνδρεια και με μία διανυκτέρευση στη Χάιφα στο Ισραήλ, ώστε οι επισκέπτες να περάσουν την Παραμονή και την ημέρα των Χριστουγέννων στους «Αγίους Τόπους». Η δεύτερη εορταστική κρουαζιέρα οκτώ διανυκτερεύσεων θα επισκεφτεί Ηράκλειο, Σαντορίνη, Έφεσο, μαζί με μία διανυκτέρευση στην Κωνσταντινούπολη, ώστε οι επισκέπτες να απολαύσουν τα πυροτεχνήματα ενόψει των εορτασμών της Πρωτοχρονιάς, προσεγγίζοντας στη συνέχεα το Βόλο. Η συγκεκριμένη κρουαζιέρα οκτώ διανυκτερεύσεων κοστίζει 1.139€. Οι δύο παραπάνω κρουαζιέρες μπορούν να συνδυαστούν σε ένα εκπληκτικό πακέτο διακοπών 18 διανυκτερεύσεων, το οποίο επισκέπτεται ολόκληρη την Ανατολική Μεσόγειο, ξεκινώντας από την τιμή των 1.969€.

 «Το φετινό καλοκαίρι χάρη στην αφοσίωση και τη σκληρή προσπάθεια του πληρώματος της Celestyal Cruises, καταφέραμε να αποδείξουμε πως είναι εφικτή η ασφαλής επιστροφή στις κρουαζιέρες. Είμαστε αισιόδοξοι πως οι κρουαζιέρες μας, οι οποίες εστιάζουν σε ανεξερεύνητους και συναρπαστικούς προορισμούς θα συνεχίσουν να είναι ελκυστικές για το κοινό μας που είναι από τη φύση τους ‘ταξιδιώτες’. Η αυτοπεποίθησή μας ισχυροποιείται από τα υψηλά επίπεδα αναζητήσεων, ενδιαφέροντος και κρατήσεων που έχουν σημειωθεί ήδη για τις παραπάνω κρουαζιέρες που θα πραγματοποιηθούν το 2022 και το 2023, έχοντας με αυτό τον τρόπο καταλυτικό ρόλο στη λήψη της απόφασης για επιστροφή σε κρουαζιέρες όλο το χρόνο», σχολίασε ο κ.  Leslie Peden, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Celestyal Cruises.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: https://celestyal.com/el/ 

Με πληροφορίες από τη σελίδα airnews.gr 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Πανναξιακό (10ο) Πρωτάθλημα Τάβλι: Πρωταθλητής ο ρούκι Βαγγέλης Παπαδόπουλος

Ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος το είπε και το έκανε.. Με 3-1 νίκες κατέκτησε το 10ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι

Γ. Λεονταρίτης: “Ζήτησε δωρεάν μετακίνηση των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων”

Η Πρόταση του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Γ. Λεονταρίτη αναφορικά με τα πλοία που επιδοτούνται από το κράτος, για τις ανάγκες των αθλητών σε όλο το Ν. Αιγαίο - Τι πρότεινε ο Γιάννης Μαργαρίτης

ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΚΥΚΛΑΔΩΝ : ΟΧΙ στην συγκάληψη

Η πρόταση που καταθέτει η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων σχετικά με τα Τέμπη και την πρόταση δυσπιστίας

Νάξος: Εξειδικευμένοι κλαδευτές – αναρριχητές ανέλαβαν το κλάδεμα των δέντρων

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έχει αναθέσει σε εξειδικευμένους κλαδευτές... Τι αναφέρει η κα Κεφαλά

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων στην Ευρωπαϊκή Σύνοδο της Διεθνούς Ένωσης Εταιρειών Κρουαζιέρας (CLIA) στη Γένοβα

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη βιώσιμη ανάπτυξη της κρουαζιέρας στις Κυκλάδες

Νάξος – Καρνάγιο: Γεννητούρια στη παραλία

Νέοι κάτοικοι στο καρνάγιο της Νάξου

Δεύτεροι “φτωχότεροι” καταναλωτές της Ευρώπης οι Έλληνες

Εκτός όμως από τον υψηλότερο μέσο πληθωρισμό, πρόσφατη μελέτη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αποδεικνύει ότι η Ελλάδα πληρώνει ακριβότερα και τον πληθωρισμό της απληστίας, σε σύγκριση με την υπόλοιπη ΕΕ.

Μύκονος – AKTES: Ενημέρωση (30/03) για την Κλιματική Αλλαγή

Ομιλία για την κλιματική αλλαγή από την Εταιρεία Μελέτης Αρχαίων Ακτογραμμών - ΑΚΤΕS .. Που και πότε

10ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι: Τελικός και ο πρωτάρης Παπαδόπουλος στη πρόκληση της καριέρας του

Ο μεγάλος τελικός του 10ου Πανναξιακού Πρωταθλήματος Τάβλι ξεκινάει. Ποιος θα επικρατήσει; Ο έμπειρος Μαγκανάρης ή ο ρούκι Παπαδόπουλος;

Αλυκό: Ο Φάρος που “φωτίζει” την γαστρονομία της Νάξου

Ανοίγει την Παρασκευή 5 Απριλίου ο Φάρος του Αλυκού - Τι περιλαμβάνει το μενού

Νάξος (Αγγίδια) – Ενοριακός Ναός Αγίου Χαραλάμπους: Ψήφισμα για την εκδημία του Δημητρίου Σέργη

Το ψήφισμα του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ενοριακού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Αγγιδίων Νάξου για το θάνατο του Δημητρίου Σέργη

Απόκριες 2024: Το “ευχαριστώ” από το Σύλλογο Γυναικών Κωμιακής (video)

Τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Κωμιακής με ανάρτησή τους στα social media λένε ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όσους βρέθηκαν στην πανέμορφη Κωμιακή (video)

Η δράση της Μαρίας Καρυστιανού δείχνει το δρόμο για μία κοινωνία που δεν θα ανέχεται την αδικία

Ο Αλέκος Αρβανιτάς αναλύει την εβδομάδα που μας πέρασε... Από την Καρυστιανού στις Βρυξέλλες έως τον Λοβέρδο και τη Νέα Δημοκρατία - Την Ακρίβεια έως τον Γεωργιάδη και τις απαντήσεις του.. Αναρωτιέται δε εάν στην Ελλάδα γίνονται τέτοια πράγματα

Naxos Medical: Επίσκεψη από τον πλαστικό χειρουργό Νικόλαο Μουστάκη

Σάββατο 23 Μαρτίου θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένο Ιατρείο ο Στρατιωτικός Ιατρός, Πλαστικός Επανορθωτικός και Αισθητικός Χειρουργός, Νικόλαος Μουστάκης

Νάξος: Εξειδικευμένοι κλαδευτές – αναρριχητές ανέλαβαν το κλάδεμα των δέντρων

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έχει αναθέσει σε εξειδικευμένους κλαδευτές... Τι αναφέρει η κα Κεφαλά

Αφρική: Ο Ναξιώτης ορειβάτης που κατέκτησε το Κιλιμάντζαρο

Ο Αντώνης Μαργαρίτης πέτυχε έναν άθλο. Κατάφερε να ανέβει στην ψηλότερη κορυφή βουνού στην Αφρική - Πως περιγράφει την εμπειρία του

Επαρχείο Νάξου – Τμήμα Δημόσιας Υγείας: Περί ορθής διαχείρισης των υγρών αποβλήτων

Ενημέρωση για τη σωστή διαχείριση των υγρών αποβλήτων ενόψει τουριστικής σεζόν