Κυκλάδες: Το Μπαχρέιν απέκτησε πόρτα εισόδου σε Σαντορίνη και Μύκονο

Μεγάλη τιμή για την Σαντορίνη και την Μύκονο. Και μάλιστα βασιλική ... Εστω κι εάν έρχεται με δύο χρόνια καθυστέρηση, αλλά ας είναι καλά η πανδημία. Ο λόγος της αναφοράς;  Την προσθήκη της Σαντορίνης και της Μυκόνου στο καλοκαιρινό πτητικό της πρόγραμμα ανακοίνωσε η Gulf Air, ο εθνικός αερομεταφορέας του Βασιλείου του Μπαχρέιν.

Και οι δύο προορισμοί θα εξυπηρετούνται από νέα Airbus A320neo με δύο πτήσεις την εβδομάδα. Τα δρομολόγια από και προς Σαντορίνη θα εκτελούνται από τις 2 Ιουνίου μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου, ενώ της Μυκόνου από τις 3 Ιουνίου μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

Τα εποχιακά δρομολόγια προς τα ελληνικά νησιά θα ενισχύσουν το δίκτυο της αεροπορικής εταιρείας με δημοφιλείς παραθαλάσσιους προορισμούς που είναι αγαπημένοι πολλών τουριστών και οικογενειών στο Μπαχρέιν και στην περιοχή, ειδικά καθώς η ζήτηση για ταξίδια αυξάνεται σταδιακά όσο πλησιάζουν οι καλοκαιρινές διακοπές, την ίδια ώρα που οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί μειώνονται στην Ευρώπη.

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης, ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Gulf Air, Captain Waleed AlAlawi, δήλωσε: “Έχουμε μελετήσει διάφορους προορισμούς για να προσθέσουμε στο εποχιακό καλοκαιρινό μας πρόγραμμα και είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τη Σαντορίνη και τη Μύκονο ως νέες προσθήκες. Εξετάζοντας τις δυνατότητες και ακούγοντας τα σχόλια των πελατών μας, είμαστε σίγουροι ότι και τα δύο ελληνικά νησιά θα προσφέρουν την τέλεια εμπειρία σε νεόνυμφους, σε φίλους και τις οικογένειές τους για να περάσουν τις διακοπές τους. Θα πετάξουμε και στους δύο αυτούς προορισμούς για πρώτη φορά στην ιστορία της Gulf Air και θα είμαστε η μόνη αεροπορική εταιρεία της περιοχής που θα πετά προς Σαντορίνη”.

Οι δύο προορισμοί εντάσσονται στο κόνσεπτ μπουτίκ επιχειρηματικού μοντέλου που λάνσαρε η Gulf Air το 2019, βάσει του οποίου δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στο προϊόν και στις εμπειρίες των ταξιδιωτών

Σημειώνεται ότι φέτος το καλοκαίρι η Gulf Air θα πετάει και προς Αθήνα. 

Με πληροφορίες από τη σελίδα atlantea.news

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News