Κυκλάδες - SeaJets: Λύνει σήμερα (08/04) κάβους το "SuperStar" (video)

Super Star - SeaJets

Η ώρα έφτασε.  Πως πέρασε ο χρόνος ε; Ο λόγος για το SuperStar, το πρωήν "SuperFerry ΙΙ" που επιστρέφει στις Κυκλάδες με τα σινιάλα της SeaJets  . Παρασκευή 8 Απριλίου και στις 16:45 θα αφήσει και πάλι τη Ραφήνα σε καθημερινό δρομολόγιο προς Ανδρο - Τήνο - Μύκονο και με την προσθήκη της Πάρου... Και επειδή υπάρχει .. επιστροφή σε γνώριμα μέρη αλλά με διαφορετικά σινάλα υπάρχει (έως και την 12η Απριλίου) προσφορά "γνωριμίας"... 

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση από την SeaJets...  

" Με νέο όνομα και νέα σινιάλα σε γνώριμες θάλασσες! Η SEAJETS ανακοινώνει την έναρξη δρομολογίων του νέου αποκτήματος της, του πολυτελέστατου SUPER STAR!

Το γνωστό σε όλους πρώην SuperFerry ΙΙ θα ξεκινήσει τα ταξίδια του για τη φετινή περίοδο από την Παρασκευή 8 Απριλίου 2022 και θα σας ταξιδεύει καθημερινά τα απογεύματα (16.45) από  Ραφήνα σε Άνδρο – Τήνο – Μύκονο – Πάρο.

Με ταχύτητα 21 μιλίων, δυνατότητα μεταφοράς 1.480 επιβατών, 240 οχημάτων και ιδανικό ωράριο αναχώρησης, το SUPER STAR αποτελεί την καλύτερη λύση για τις σύντομες χρονικά αποδράσεις αλλά και τις διακοπές διαρκείας στα νησιά.

superstar_3-small.jpg

Και για να γίνει το καλό ακόμα καλύτερο …

Η SEAJETS προσφέρει έκπτωση 20% στο εισιτήριο επιστροφής σε όλα τα εισιτήρια επιβατών, Ι.Χ. και μοτό που θα εκδοθούν από σήμερα έως και τις 12/4 για τα ταξίδια με το SUPERSTAR που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τέλος της σεζόν. Για να λάβετε την έκπτωση θα πρέπει να είστε μέλος στο SEAJETS SEACLUB 

Απαραίτητη προϋπόθεση για να ισχύσει η έκπτωση είναι η ταυτόχρονη έκδοση των εισιτηρίων αναχώρησης και επιστροφής και η χρήση της κάρτας μέλους του SEAJETS SEACLUB.

superstar_4-small.jpg

Για πληροφορίες και κρατήσεις,

Seajets.gr
Τηλέφωνο:  210 7107710
# στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα

Ο στόλος της SEAJETS έχει πλέον 21 ενεργά πλοία εξυπηρετώντας περισσότερα από 38 λιμάνια και 300 διασυνδέσεις στο Αιγαίο και συνδράμει αποτελεσματικά στην προώθηση του ελληνικού τουρισμού και την παροχή μοναδικών συνδέσεων μεταξύ των νησιών του Αιγαίου.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News