Κυκλάδες - Sky Express: Ενώνει Πάρο και Νάξο με την Αυστρία

Πιστός στην Παροναξία.. Με νέες εβδομαδιαίες πτήσεις προς τρία ελληνικά νησιά ενισχύει το πτητικό του πρόγραμμα για την Ελλάδα ο αυστριακός τουριστικός πράκτορας Springer Reisen.. Εμ οι αγάπης δεν ξεχνιούνται ...  Πιο συγκεκριμένα, ο αυστριακός τουριστικός πράκτορας θα πραγματοποιεί πτήσεις προς την Πάρο, τη Νάξο και τη Σκιάθο από το Γκρατς, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στην Αυστρία, το διάστημα από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο του 2021.  Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται από την ελληνική αεροπορική εταιρία Sky Express...

Και έρχεται σήμερα η Sky Express να επιβεβαιώσει αυτή την συνεργασία και το γεγονός ότι θα λειτουργήσει ως γέφυρα επικοινωνίας των νησιών με την Αυστρία...    Εξυπηρετώντας επισκέπτες από δύο αυστριακά αεροδρόμια, η SKY express ζωντανεύει από νωρίς την τοπική αγορά και την τουριστική κίνηση των δύο κορυφαίων νησιών των Κυκλάδων.

Μετά από μια δύσκολη χρονιά για την οικονομία των νησιών, η προσπάθεια να στηριχθούν οι αγαπημένοι μας τουριστικοί προορισμοί είναι επιβεβλημένη. Εκτός από την εσωτερική διασύνδεση που προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια, η SKY express ανταποκρίνεται στην προσδοκία των νησιωτών να αποτελέσουν ασφαλή και ελκυστικό διεθνή προορισμό το 2021, δημιουργώντας ξανά τις συνθήκες ώστε εκατοντάδες επισκέπτες από την Αυστρία να τα επισκεφθούν το καλοκαίρι.

Οι αυστριακοί ταξιδιώτες, ανάμεσά τους μεγάλος αριθμός premium τουριστών, έχουν πλέον τη δυνατότητα να περάσουν τις διακοπές τους στη Νάξο και την Πάρο απολαμβάνοντας μια ξεχωριστή εμπειρία ταξιδιού, με απευθείας πτήσεις.

Η SKY express εξασφαλίζει άμεση πρόσβαση στην κεντροευρωπαϊκή χώρα μέσω της στρατηγικής συμφωνίας με έναν από τους μεγαλύτερους tour operators της Αυστρίας και τα αεροδρόμια του Klagenfurt και του Graz.

Ήδη οι πρώτες πτήσεις “πανηγυρίστηκαν” από τους εκπροσώπους των δύο αυστριακών αεροδρομίων και τους επιβάτες στην τελετή υποδοχής της πρώτης πτήσης η οποία μεταδόθηκε και από τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς (link εδώ: Steiermark heute vom 05.06.2021 um 19:00 Uhr – ORF-TVthek).

Όπως δηλώνει ο κ. Θεόδωρος Κροκίδας, Πρόεδρος ΔΣ SKY express «Είναι γνωστή η προτίμηση των αυστριακών ταξιδιωτών προς τα ελληνικά μας νησιά. Σε μια ιδιαίτερα σημαντική για τη χώρα και το τουρισμό περίοδο, στην SKY express αποφασίσαμε να δικαιώσουμε την επιλογή τους. Οι απευθείας πτήσεις προς Νάξο και Πάρο που ήδη έχουν ξεκινήσει, ενισχύουν τη θετική εμπειρία των επισκεπτών από τη στιγμή που θα ξεκινήσουν το ταξίδι τους προς την Ελλάδα και τους αγαπημένους τους προορισμούς”.

Την επανέναρξη της τουριστικής περιόδου στηρίξει δυναμικά η SKY express και με τη διεθνή καμπάνια “Greece is bliss”. Η εκστρατεία αναδεικνύει τις δυνατότητες της Ελλάδας να αποτελέσει όχι μόνο ταξιδιωτικό, αλλά και επαγγελματικό προορισμό. Σε αυτή τη λογική εντάσσεται και η πρωτοβουλία “Working from a distance” την οποία πλαισιώνουν τα μοναδικά φωτογραφικά αφιερώματα της βραβευμένης ταξιδιωτικής φωτογράφου Μαρίνας Βερνίκου. Από αυτά δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι ομορφιές της Νάξου και της Πάρου.

Τα απευθείας δρομολόγια από Αυστρία έχουν ξεκινήσει από την αρχή του καλοκαιριού και θα πραγματοποιούνται μέχρι τον Οκτώβριο. Κατά τη διάρκεια των πτήσεων, οι επιβάτες απολαμβάνουν δωρεάν service με premium επώνυμα προϊόντα, αλλά και πολλές νέες υπηρεσίες που πρόκειται να ανακοινωθούν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News