Λειψοί: Ιδανικός προορισμός για οικογένειες

«Ανακαλύψτε στους Λειψούς τις τέλειες οικογενειακές διακοπές σας στα Δωδεκάνησα!» Με τον εντυπωσιακό αυτό τίτλο, απευθύνεται σε δεκάδες χιλιάδες οικογένειες ταξιδιωτών από Μ. Βρετανία, Ευρώπη και ΗΠΑ, το επιτυχημένο διαφημιστικό αφιέρωμα του έγκριτου διεθνούς διαδικτυακού τόπου https://familytraveller.com στο πλαίσιο του στοχευμένου και εξειδικευμένου προγράμματος προβολής του Γραφείου ΕΟΤ Ην. Βασιλείου και Ιρλανδίας.

Το Family Traveller θεωρείται η «Βίβλος» του οικογενειακού Τουρισμού σε διεθνή κλίμακα, καθώς διαμορφώνει τις τάσεις για νέους ή ανερχόμενους προορισμούς που εγγυώνται συναρπαστικές ή αναζωογονητικές και ταυτόχρονα ασφαλείς διακοπές. Στους έξι κορυφαίους λόγους που η οικογένεια θα λατρέψει τους Λειψούς, σύμφωνα με το αφιέρωμα, συγκαταλέγονται η μαγευτική φύση, η πεζοπορία, οι εξωτικές παραλίες, η τοπική παραγωγή τυροκομικών και οίνου, οι νόστιμοι μεζέδες καθώς και η αξεπέραστη ομορφιά των εκκλησιών.

«Αν και… Λειψοί, δεν λείπει τίποτα από τον προορισμό μας! Οι Λειψοί διαθέτουν όλα τα συστατικά προκειμένου να προσελκύσουν ταξιδιώτες από διαφορετικές ομάδες με ειδικά ενδιαφέροντα», δηλώνει ο Δήμαρχος Λειψών κ. Φώτης Μάγγος, που ευχαριστεί θερμά το Γραφείο ΕΟΤ Ην. Βασιλείου και Ιρλανδίας και ιδιαίτερα τη δραστήρια  προϊσταμένη του, κα Έμυ Αναγνωστοπούλου, για την άμεση ανταπόκριση της και την άριστη συνεργασία με το Δήμο για τη δημιουργία του εξαιρετικού αφιερώματος.