Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΤαξίδιΜύκονος: Πως μπορεί μία παρέα να ξοδέψει ένα εκατομμύριο δολάρια σε μία...

Μύκονος: Πως μπορεί μία παρέα να ξοδέψει ένα εκατομμύριο δολάρια σε μία εβδομάδα

|

Πόσο κοστίζει μια πολυτελής εβδομάδα στη Μύκονο? Ο Αμρί Μπενές, διευθύνοντος σύμβουλου της LVH Global έχει την απάντηση

Πριν από μερικές εβδομάδες είχαμε θύελλα αντιδράσεων για τα δύο τηγανητά αβγά που κόστισαν 20 ευρώ στην Μύκονο.. Και οι αντιδράσεις στο tripadvisor ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο δημιουργώντας  την αίσθηση ότι στο “νησί των ανέμων” ζούν μόνο μεγιστάνες. Κι όμως μπορούν ακόμη … χειρότερα. Οπως; Να ξοδέψει μία παρέα φίλων ένα εκατομμύριο δολάρια σε επτά ημέρες. Και πάντα στη Μύκονο. 

Με μία νέα εκτίμηση του Αμρί Μπενές, διευθύνοντος σύμβουλου της LVH Global και με βασικό αντικείμενο την ενοικίαση κατοικιών, αρχοντικών, γιοτ και γενικά υπηρεσιών πολυτέλειας στους πλουσιότερους ταξιδιώτες του κόσμου, δίνει πληροφορίες για το πώς μπορούν 14 άτομα να ξοδέψουν εύκολα 1 εκατ. δολάρια για μία εβδομάδα στη Μύκονο. Ο Μπένες έδωσε στο Business Insider μια γεύση του πώς μπορεί να είναι οι διακοπές αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων στη Μύκονο, για 14 άτομα. Τι περιλαμβάνεται; Ένα ιδιωτικό τζετ, γιοτ και πολυτελή βίλα με θέα στο Αιγαίο.

Από τα πιο ακριβά, αλλά όχι απαραίτητα καλύτερα εστιατόρια σε όλο τον κόσμο, μέχρι την πρόσβαση σε VIP αθλητικές δραστηριότητες, ο Μπένες έχει λάβει πολλές αιτήσεις για ονειρικές διακοπές από τους πελάτες του.

Δείτε το επταήμερο πρόγραμμα

ΗΜΕΡΑ 1η

Οι ταξιδιώτες φτάνουν στη Μύκονο μέσω ιδιωτικού αεροπλάνου Alerion Aviation από τη Νέα Υόρκη (287.920 δολάρια, μετ’ επιστροφής). Μπορούν να κάνουν check in στη Villa Cheyenne, στη Villa Ariana ή στη Villa Sara (213.500 δολάρια για επτά διανυκτερεύσεις).

Η Villa Sara διαθέτει θέα στο Αιγαίο, ελικοδρόμιο, γυμναστήριο, οκτώ μπαρ, τζακούζι και 12 αιγαιοπελαγίτικες γωνιές.

Με επιπλέον παροχές όπως το προσωπικό, τον VIP concierge, την ασφάλεια, τον Dj, το φαγητό, τα ποτά και τα φιλοδωρήματα, το κόστος της διαμονής μπορεί να αυξηθεί στα 345.016 δολάρια.

ΗΜΕΡΑ 2η

Απολαύστε τον μεσογειακό ήλιο και το φαγητό στο beach club Scorpios, το οποίο σερβίρει βιολογικά φαγητά με θέα στη θάλασσα (146.400 δολάρια για έξι τραπέζια).

Για δείπνο, επισκεφθείτε το Interni Mykonos, μια υπαίθρια τραπεζαρία στην οποία θα πάτε από ένα μυστικό πέρασμα και μετατρέπεται σε αίθουσα χορού στις 2 μ.μ. (122.000 δολάρια για πέντε τραπέζια).

ΗΜΕΡΑ 3η

Το πρωί, οι πλούσιοι ταξιδιώτες μπορούν να νοικιάσουν τρία πολυτελή βανάκια για μια μέρα (21.350 δολάρια) και να περιηγηθούν στη Μύκονο, ενώ μπορούν να κάνουν και μια εκδρομή στη Δήλο, το ιερό νησί του Απόλλωνα και της Αρτέμιδος.

Στη συνέχεια, ο οδηγός μπορεί να κατευθυνθεί στον Ορνό, όπου οι επισκέπτες μπορούν να μάθουν να κάνουν kitesurf στο Kite Mykonos.

Αλλά η μέρα μόλις έχει ξεκινήσει – η πραγματική διασκέδαση ξεκινά με μια βραδιά στο Cava Paradiso, ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης σε μια βραχώδη περιοχή με θέα την παραλία Paradise.

Με μια υπερμεγέθη πισίνα και super-disco, προσελκύει τις διασημότητες και γνωστούς Djs (54.900 δολάρια για τρία τραπέζια).

ΗΜΕΡΑ 4η

Μετά από μια κουραστική νύχτα, οι επισκέπτες μπορούν να περάσουν ένα χαλαρό πρωινό με όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει το σπα του σπιτιού τους (12.810 δολάρια).

Στη συνέχεια, μπορούν να συνεχίσουν τη χαλαρή μέρα τους δίπλα στην πισίνα υπερχείλισης της βίλας, η οποία προσφέρει εκπληκτική θέα.

Κι ενώ η πισίνα αποτελεί ένα μαγευτικό σκηνικό, τίποτα δεν είναι καλύτερο από ένα ηλιοβασίλεμα με ένα ποτήρι κρασί από το ιδιωτικό μπαλκόνι του δωματίου σας.

Για δείπνο, κατευθυνθείτε στο Ling Ling Hakkasan στην πόλη της Μυκόνου, το οποίο προσφέρει σύγχρονα καντονέζικα πιάτα και παγκοσμίως γνωστά ποτά (122.000 δολάρια για πέντε τραπέζια).

ΗΜΕΡΑ 5η

Οι ταξιδιώτες μπορούν να κάνουν μια ημερήσια εκδρομή από την Μύκονο στην Αθήνα με τρία ελικόπτερα (21.594 δολαρίων μετ’ επιστροφής).

Εδώ μπορούν να περιηγηθούν στα ιστορικά μνημεία της πρωτεύουσας της Ελλάδας, συμπεριλαμβανομένης της Ακρόπολης.

ΗΜΕΡΑ 6η

Οι ταξιδιώτες μπορούν να απολαύσουν μια κρουαζιέρα στα μεσογειακά νερά μέσω δύο πολυτελών γιοτ με πλήρες πλήρωμα (48.800 δολάρια).

Τα σκάφη μπορούν να κάνουν στάση στο Paradise Beach για καταδύσεις με το Mykonos Dive Center, ένα καταδυτικό θέρετρο πέντε αστέρων.

Για το τελευταίο βράδυ, το Guzel είναι το κατάλληλο μέρος. Βρίσκεται στην προκυμαία της Μυκόνου και προσφέρει θέα στο ηλιοβασίλεμα, την ελίτ της Μυκόνου και μια ζωντανή ατμόσφαιρα (54.900 δολάρια για τρία τραπέζια).

ΗΜΕΡΑ 7η

Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν μια τελευταία εκδρομή, περνώντας το πρωινό τους κάνοντας ιππασία (κόστος 6.100 δολάρια).

Οι πλούσιοι ταξιδιώτες μπορούν να απολαύσουν ένα τελευταίο μεσημεριανό γεύμα μαζί με τους μοδάτους ντόπιους στο Nammos στην παραλία Ψαρού (146.400 δολάρια για έξι τραπέζια) για να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο το ταξίδι τους.

ΗΜΕΡΑ 8η

Την τελευταία ημέρα, ήρθε η ώρα της επιστροφής στη Νέα Υόρκη, Συνολικά, το κόστος αυτού του πολυτελούς ταξιδιού στη Μύκονο για 14 άτομα ανέρχεται στα 1,3 εκατομμύρια δολάρια.

Πηγή: reader.gr


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Νάξος: Μουσική και χορός στην υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας (video)

Πως υποδέχτηκε η Νάξος την Ολυμπιακή φλόγα (video)

Ελλάδα: Ανακοινώθηκαν οι “απάτητες” παραλίες, πόσες είναι στις Κυκλάδες; (πίνακας)

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι 198 «απάτητες παραλίες». Δείτε τι απαγορεύεται σε αυτές.

Κ. Μπιζάς: “Τον Απρίλιο περιμένουμε περισσότερους από 40.000 επισκέπτες στο νησί”

ο τελευταίο διάστημα, ο Δήμος Πάρου έχει επιδοθεί σε εκστρατεία προβολής του νησιού μέσω επαφών με επαγγελματίες του Τουρισμού από σημαντικές αγορές του εξωτερικού που πραγματοποιήθηκαν με τις διαδικτυακές συναντήσεις του Αντιδημάρχου Τουρισμού Θοδωρή Μπιζά και μελών της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου.

Νάξος: Ποιος θα ανάψει με την Ολυμπιακή φλόγα τον βωμό στη Πορτάρα;

Εγιναν γνωστά τα ονόματα των οκτώ λαμπαδηδρόμων, οι οποίοι θα τρέξουν στη Νάξο στα πλαίσια της έλευσης της Ολυμπιακής φλόγας;

Κέα: Διήμερο (20-21 Απριλίου) εθελοντικής αιμοδοσίας

Ερχεται διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας στην Κέα.. Που και πότε;

Ολυμπιακή Φλόγα: Βασδέκη, Σοφικίτης και Neubauer μίλησαν με τα παιδιά της Νάξου

Διαδραστική συνάντηση με τα παιδιά και βράβευση σε Βασδέκη, Σοφικίτη και Neubauer (video)

Θα ορκιστεί στη… φυλακή αν εκλεγεί ο Μπελέρης;

Τι θα συμβεί με τον φυλακισμένο Φρέντι Μπελέρη εάν εκλεγεί Ευρωβουλευτής;

Αμοργός – Κέντρο Υγείας: Ανανέωση θητείας για την πρόεδρο της Δ.Σ., Ιωάννα Συνοδινού

Η Ιωάννα Συνοδινού ανανέωσε τη θητεία της στη Διοικούσα Επιτροπή του Κέντρου Υγείας Αμοργού - Ποια είναι τα νέα μέλη

CaptainBook: Σούπερ χρηματοδότηση 2 εκατ. ευρώ από επενδυτή

Η χρηματοδότηση των 2 εκατομμυρίων ευρώ, θα συμβάλει ουσιαστικά στην επέκταση των υπηρεσιών της και εκτός των αγορών όπου έχει ήδη παρουσία, όπως η αγορά των ΗΠΑ από όπου προέρχεται το 30% των εσόδων της

SeaJets: Με το SuperRunner Jet θα φτάσει έως το Κουφονήσι

Δρομολογείται σε άκρως τουριστική γραμμή το Superunner Jet από το Πάσχα και για όλη την περίοδο - Σε ποια νησιά θα το δούμε φέτος

Princess Cruises: Ακύρωση επισκέψεων του “Sun Princess” στη Σαντορίνη

Το Sun Princess ακύρωσε τα δρομολόγια στη Σαντορίνη λόγω συνωστισμού κρουαζιερόπλοιων - Επιλέγει Χανιά

Ολυμπιακή Φλόγα – Νάξος: Επίσκεψη από την πρωταθλήτρια Στίβου, Ολγα Βασδέκη

Οι Ολγα Βασδέκη, Βασίλης Σοφικίτης και Lennart Neubauer θα είναι τρείς από τους οκτώ λαμπαδηδρόμος της αυριανής δράσης από το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου: Με εισήγηση Δημήτρη Λιανού, προσφυγή στη Δικαιοσύνη για τους αιγιαλούς

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η ΠΕΔ για τον αιγιαλό και την παραλία - Ποια ήταν η πρόταση Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Δημήτρη Λιανού

Blue Star Ferries: Παράταση μίας ακόμη εβδομάδας για το “Blue Star 1”

Μία ακόμη εβδομάδα θα μείνει στη γραμμή της Παροναξίας το Blue Star 1....

Attica Group: Απέκτησε τρία ξενοδοχεία στις Κυκλάδες, εξετάζει κι άλλες εξαγορές ακινήτων

Τρίτο ξενοδοχείο στις Κυκλάδες απέκτησε η Attica Group - Εξετάζει περαιτέρω εξαγορές μονάδων σε νησιά που εξυπηρετεί με τον στόλο της

Ολυμπιακή Φλόγα – Νάξος: Κίνηση οχημάτων από και προς το λιμάνι μέσω Περιφερειακού δρόμου

Ενημέρωση από το Λιμεναρχείο Νάξου για την κίνηση οχημάτων από και προς το λιμάνι της Νάξου - Που θα δέσει ο Σκοπελίτης

Cycladic Identity – Ιος: Ολοκληρώθηκε το πρώτο πρόγραμμa με τίτλο “Το βλέμμα της Νεότητας στις Κυκλάδες”

Το πρόγραμμα παρουσιάστηκε την Κυριακή 31 Μαρτίου στους κατοίκους του νησιού

Express Skopelitis: Μια μέρα σαν όλες τις άλλες….

To Express Skopelitis συνεχίζει το δρομολόγιό του...

Φόρτωμας σε Πιερρακάκη: “Να είναι πανέτοιμα τα σχολεία των Κυκλάδων τη νέα χρονιά”

Συνάντηση εργασίας Φίλιππου Φόρτωμα με τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Κυριάκο Πιερρακάκη

Νομική Αθηνών: Με οδηγό την Ναξιώτισσα Μαρία Μαργαρίτη κέρδισε Κέμπριτζ και Οξφόρδη!

Η Νομική Αθηνών νίκησε Κέμπριτζ και Οξφόρδη και πήρε το Α’ Βραβείο σε διεθνή διαγωνισμό εικονικής δίκης - Ο ρόλος της Ναξιώτισσας Μαρίας Μαργαρίτη