ΠΝΑΙ: Αναζητεί έξι νέους - ες για διακοπές στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου μέσα από την δράση "Explore the Aegean" αναζητεί ...διαφημιστές. Δηλαδή έξι νέους (18 -30 ετών) που θα ταξιδέψουν στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου (σε τρίς διαρομές με επίκεντρο τις Κυκλάδες) και θα επιχειρήσουν σε ένα διάστημα δέκα ημέρων να μεταφέρουν μέσω φωτογραφίας και βίντεο τις εντυπώσεις τους.. Οχι κι άσχημα ε; 

Ας δούμε τι αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Νοτίου Αιγαίου προσκαλεί έξι νέους ηλικίας 18-30 ετών να ταξιδέψουν με δικά της έξοδα (μετακίνηση, διαμονή, διατροφή), από 7 έως 10 ημέρες στο διάστημα Ιούνιος-Ιούλιος 2019, στο πλαίσιο της ενέργειας “Explore the Aegean” με στόχο την προβολή των έργων του Επιχειρησιακού Προγράμματος Νοτίου Αιγαίου 2014-2020.

Οι νικητές θα επιλέξουν μία από τις τρεις διαδρομές:
Διαδρομή 1: Σύρος, Πάρος, Νάξος, Σαντορίνη 
Διαδρομή 2: Κύθνος, Σίφνος, Κίμωλος, Μήλος
Διαδρομή 3: Κάλυμνος, Κως, Ρόδος.

Σε κάθε διαδρομή οι νέοι θα επισκέπτονται συγχρηματοδοτούμενα έργα και δράσεις και θα έρχονται σε επαφή με την ιστορία των νησιών και τις πολιτιστικές τους δραστηριότητες. Σε όλη τη διάρκεια της πορείας τους θα φωτογραφίζουν, θα βιντεοσκοπούν και θα κάνουν αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προβάλλοντας την εμπειρία τους.

Όταν ολοκληρωθούν και οι τρεις διαδρομές, θα συγκεντρωθεί το υλικό και θα δημιουργηθεί ένα βίντεο μικρής διάρκειας, το οποίο θα παρουσιαστεί (πιθανόν και από τους ίδιους) σε εκδηλώσεις δημοσιότητας και σε συναντήσεις του δικτύου πληροφόρησης και επικοινωνίας. 

Αιτήσεις συμμετοχής αποστέλλονται έως τις 30/4/2019 στη διεύθυνση notioaigaio[at]mou.gr με ηλεκτρονικό μήνυμα, στο οποίο θα πρέπει να αναφέρονται: ονοματεπώνυμο, ηλικία, τόπος διαμονής, τηλέφωνο επικοινωνίας, ηλεκτρονική διεύθυνση στα κοινωνικά δίκτυα και εξοπλισμός (τύπος τηλεφώνου και φωτογραφικής μηχανής/κάμερας).

Το μήνυμα θα πρέπει να συνοδεύεται από ένα σύντομο βίντεο (διάρκειας έως 60 δευτερολέπτων), στο οποίο οι ενδιαφερόμενοι θα παρουσιάζουν τον εαυτό τους και τα κίνητρά τους για να συμμετάσχουν στο “Explore the Aegean”. Επίσης θα πρέπει να συνοδεύεται από 2-3 φωτογραφίες τραβηγμένες από την αναφερόμενη φωτογραφική μηχανή, ώστε να διαπιστωθεί η ευχέρεια στη λήψη ποιοτικών φωτογραφιών.

Φωτογραφία: pixnio.com