Σαντορίνη: Αεροπορική απευθείας σύνδεση με Βρυξέλλες και Φρανκφούρτη

Νέα δρομολόγια προς δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς, μεταξύ των οποίων είναι τα πιο σημαντικά νησιά των Κυκλάδων με βάση την ... αναγνωρισιμότητά τους, δηλαδή Σαντορίνη και Μύκονο, έχει προσθέσει αυτό το καλοκαίρι ο Όμιλος της Lufthansa, όπως τονίστηκε σε συνέντευξη Τύπου.

Ειδικότερα, το φετινό καλοκαίρι η Lufthansa εγκαινιάζει το νέο δρομολόγιο Σαντορίνη – Φρανκφούρτη, η SWISS εντάσσει στο πρόγραμμά της τη σύνδεση Καλαμάτα – Γενεύη, η Austrian Airlines παρουσιάζει 12 νέα δρομολόγια, ενώ η Brussels Airlines θα συνδέει για πρώτη φορά την Κέρκυρα, τη Ζάκυνθο, τα Χανιά, την Κω, τη Μύκονο, την Καλαμάτα και τη Σαντορίνη με τις Βρυξέλλες.

Η Eurowings, εξάλλου, θα προσφέρει φέτος το καλοκαίρι 18 νέες συνδέσεις συνδέοντας την Κέρκυρα, το Ηράκλειο, την Κω και τη Ρόδο με αεροδρόμια της Γερμανίας και της Αυστρίας. Η θυγατρική της SWISS, Edelweiss, επίσης, θα συνδέει φέτος τα Χανιά και τη Σάμο με τη Ζυρίχη.

O Όμιλος Lufthansa δραστηριοποιείται στην Ελλάδα με 5 αεροπορικές εταιρείες – Lufthansa, SWISS, Austrian Airlines, Brussels Airlines και Eurowings – έχει παρουσία σε 20 ελληνικά αεροδρόμια και προσφέρει έως και 443 απευθείας πτήσεις ανά εβδομάδα προς 17 ευρωπαϊκούς προορισμούς.

Ο Όμιλος συμπληρώνει φέτος 60 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, ενώ νέο ρεκόρ επιβατών το 2018 στη χώρα μας σημείωσαν οι αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου Lufthansa, καθώς μετέφεραν περίπου 2,7 εκατομμύρια ταξιδιώτες από και προς την Ελλάδα, 18% περισσότερους επιβάτες σε σύγκριση με το 2017.

Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα patris.gr