Σαντορίνη: Νέα πτήση από Βρετανία για τις διακοπές half term

H Ryanair λάνσαρε νέες πτήσεις από τη Βρετανία για Σαντορίνη και Κρήτη για την περίοδο των διακοπών half term. Η εταιρία θα χρησιμοποιήσει επιπλέον αεροσκάφη για τα δρομολόγια αυτά, με αναχώρηση από το Στάνστεντ, το Μπέρμιγχαμ και το Μάντσεστερ. Ξεκινούν από 24 και 25 Οκτωβρίου...

Αναλυτικά οι νέες πτήσεις:

Μπέρμιγχαμ προς Κρήτη – Ξεκινά στις 24 Οκτωβρίου

Λονδίνο Στάντστεντ για Σαντορίνη – Ξεκινά στις 25 Οκτωβρίου

Λονδίνο Στάντστεντ για Κρήτη – Ξεκινά στις 25 Οκτωβρίου

Μάντσεστερ προς Κρήτη – Ξεκινά στις 25 Οκτωβρίου

Ο εμπορικός διευθυντής της Ryanair, Jason McGuinness, στις δηλώσεις του, εξεφρασε την ικανοποίησή του για τις νέες πτήσεις στην Κρήτη και Σαντορίνη, τονίζοντας ότι οι Βρετανοί πελάτες της εταιρείας μπορούν τώρα να κάνουν κράτηση για ένα όμορφο διάλειμμα στην Ελλάδα, χωρίς να ανησυχούν ότι θα τεθούν σε καραντίνα όταν επιστρέψουν, πετώντας με πολύ χαμηλούς ναύλους.

Η πτήση (μια διαδρομή) προσφέρεται από μόλις 49,99 £.

Οι Βρετανοί, ανεξαρτήτως ηλικίας, που θα ταξιδέψουν στη Σαντορίνη και την Κρήτη οφείλουν να συμπληρώσουν τη διαδικτυακή φόρμα Passenger Locator Form τουλάχιστον 24 ώρες πριν την άφιξη στην Ελλάδα.

Οι τιμές πακέτων την εφετινή περίοδο half term στη Βρετανία για διακοπές στο εξωτερικό είναι ιδιαίτερα χαμηλές, και, για την περίπτωση της Ελλάδας, ξεκινούν από 240 λίρες το άτομο για 7 διανυκτερεύσεις 2 ενηλίκων και 2 παιδιών.

Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα tornosnews.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News