Το υπέροχο σποτάκι του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της AEGEAN για την Ελλάδα

AEGEAN συνεχίζει να στηρίζει την προβολή της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο, ανακοινώνοντας τη συνεργασία της με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.   Οι δυο τους ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο την προβολή της χώρας και την ενίσχυση της εικόνας της στο εξωτερικό.   Στο πρόσωπο του 22χρονου Έλληνα διεθνή και πλέον αστέρα του NBA, η AEGEAN αναγνωρίζει, πέραν των αθλητικών του επιδόσεων, τις αξίες της θέλησης, της προσπάθειας και της επιμονής.   Τα στοιχεία αυτά καθιστούν τον Γιάννη μια προσωπικότητα που εκπροσωπεί επάξια τη χώρας μας σε όλο τον κόσμο, καταφέρνοντας να απολαμβάνει ταυτόχρονα την αναγνώριση και το θαυμασμό της διεθνούς κοινότητας. 

ante-photo_3.jpg

«Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αντιπροσωπεύει για μας το καλό παράδειγμα της Ελλάδας που επιμένει, δεν κάμπτεται στα δύσκολα και αγωνίζεται για ένα καλύτερο αύριο. Δεν είναι μόνο ένας σπουδαίος αθλητής, αλλά και ένας νέος άνθρωπος, που ανεξάρτητα από την τεράστια επιτυχία του στο εξωτερικό, δεν ξεχνά την πατρίδα μας και την τιμά σε κάθε ευκαιρία. Ο Γιάννης διένυσε χιλιάδες χιλιόμετρα για να φτάσει στον στόχο του. Και δεν επαναπαύεται. Διαρκώς ανεβάζει τον πήχη. Το ίδιο κάνουμε κι εμείς στην AEGEAN: προσπαθούμε να φέρνουμε τους επιβάτες που μας εμπιστεύονται πιο κοντά σε όσα ονειρεύονται να δουν, ταξιδεύοντάς τους χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά. Και επιδιώκουμε να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι. Σήμερα, λοιπόν, ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τον Γιάννη, ξεκινάμε μια κοινή προσπάθεια, για να πάμε την Ελλάδα ακόμη πιο μακριά, σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Ευτύχιος Βασιλάκης, Αντιπρόεδρος της AEGEAN.

ante-photo_4.jpg

Με τη σειρά του, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανέφερε: «Σε κάθε μου κίνηση από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησα τη νέα μου πορεία στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής κρατώ στο μυαλό μου τη χώρα μας, εκεί όπου ξεκίνησαν όλα για εμένα. Η AEGEAN δεν είναι μόνο μια σπουδαία εταιρεία αλλά και ένα δυνατό κομμάτι της Ελλάδας, που δείχνει πόσα μπορούμε να πετύχουμε εμείς οι Έλληνες. Χαίρομαι πολύ που συνεργαζόμαστε με την AEGEAN γιατί αισθάνομαι ότι μοιάζουμε πολύ: έχουμε στόχευση, προσπαθούμε για το αποτέλεσμα, ανοίγουμε τα φτερά μας και πετάμε ακόμα πιο μακριά, προβάλλοντας τη χώρα μας στο εξωτερικό. Είμαι υπερήφανος που αναλαμβάνω αυτό το ρόλο και είμαι σίγουρος ότι η AEGEAN κι εγώ θα κάνουμε σπουδαία πράγματα μαζί, αντάξια της Ελλάδας!».  

ante-photo_2.jpg

Η συνεργασία της AEGEAN με το Γιάννη Αντετοκούνμπο εγκαινιάζεται με την παρουσίαση της «Greece by Greeks», που έχει στόχο να ταξιδέψει τις μυστικές ομορφιές και παραδόσεις της χώρας μας σε όλο τον κόσμο μέσω της online πλατφόρμας «greecebygreeks.gr».  

Η AEGEAN και ο Γιάννης σας καλούν να μπείτε στο greecebygreeks.gr και να μοιραστείτε μικρά μυστικά της χώρας μας με τους εκατομμύρια ξένους ταξιδιώτες που την επισκέπτονται κάθε χρόνο. 

ante-photo_1_1.jpg

Όλα τα μυστικά που θα συγκεντρωθούν θα «ταξιδέψουν» από τον Οκτώβριο του 2017, μέσω μιας εκτενούς καμπάνιας προβολής της χώρας , σε κάθε γωνιά του κόσμου

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News