Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΤεχνολογίαChampions League: Εισβολή αξίας 4 εκατ. δολαρίων (!!!)

Champions League: Εισβολή αξίας 4 εκατ. δολαρίων (!!!)

|

Η εισβολή της Κίνσεϊ Βολάνσκι στον τελικό Champions League μεταξύ Τότεναμ και Λίβερπουλ δεν ήταν ‘αυθόρμητη’, αλλά ένα εγχείρημα guerilla marketing, το οποίο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, ξεπερνώντας σε αξία τα 4.000.000 δολάρια.

Κίνσεϊ Βολάνσκι, η 22χρονη Αμερικανίδα καλλονή που εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο του ‘Γουάντα Μετροπολιτάνο’, διακόπτοντας προσωρινά τον τελικό του Champions League το βράδυ του Σαββάτου (01/06) μεταξύ Τότεναμ και Λίβερπουλ, αποτελεί το πρόσωπο της ημέρας και δικαίως, παρότι δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο.

Του Κώστα Μπράτσου (contra.gr)

Η Αμερικανίδα βρήκε την ευκαιρία να προσελκύσει όλα τα φώτα πάνω της, αξιοποιώντας αρχετυπικές πρακτικές guerilla marketing, στην κορυφαία ποδοσφαιρική παράσταση της σεζόν.

Από το πέταλο των φιλάθλων της Τότεναμ, βρήκε την ευκαιρία να εισβάλει στον περιβάλλοντα χώρο, να φτάσει μέχρι την εστία του Άλισον, να γδυθεί και να τρέξει στο γρασίδι του μαδριλένικου γηπέδου, προτού την προφτάσουν δύο σεκιούριτι και την βγάλουν από το γήπεδο.

Αν και η κατάληξή της ήταν στο αστυνομικό τμήμα για μερικές ώρες, ουδόλως την απασχολεί, αφού όλα μοιάζουν μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου που αποσκοπεί σε πολλά εκατομμύρια ευρώ και μέχρι στιγμής εκπληρώνει τις προσδοκίες.

Ο ‘εγκέφαλος’ πίσω από την 22χρονη

Η Βολάνσκι εδώ και έναν χρόνο είναι η σύντροφος του Βιτάλι Ζντοροβέτσκι, ενός Ρωσοαμερικανού που εργαζόταν ως πορνοστάρ και έκανε cameo εμφάνιση στο videoclip για το ‘HYFR’ του Drake και στην ταινία ‘Pain & Gain’.

Το 2012 ανέβασε στο YouTube το video ‘Miami Zombie Attack Prank!’, στο οποίο ταξίδευε σε φτωχογειτονιές του Μαϊάμι και τρόμαζε περαστικούς. Ακολούθησαν κι άλλα videos με χοντροκομμένες φάρσες, που εκτόξευσαν τη φήμη του Ζντοροβέτσκι.

Το 2014 αποφάσισε να κάνει ακόμα πιο γνωστό το κανάλι του, εισβάλλοντας στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του τελικού Παγκοσμίου Κυπέλλου μεταξύ Γερμανίας και Αργεντινής, επιχειρώντας να φιλήσει τον αμυντικό των ‘πάντσερ’, Μπένεντικτ Χέβεντες. Δύο χρόνια αργότερα, τον Ιούνιο του 2016, συνελήφθη επειδή εισέβαλε γυμνός στο παρκέ του Game 4 των τελικών NBA μεταξύ Καβαλίερς και Γουόριορς.

Επιπλέον, έχει συλληφθεί επειδή έτρεχε στο γήπεδο κατά το Game 5 των τελικών του MLB το 2017, ενώ είχε τετ α τετ με τις αρχές και επειδή σκαρφάλωσε πάνω στο εμβληματικό σήμα του Χόλιγουντ.

Τα τελευταία χρόνια, το κανάλι VitalyzdTV τροφοδοτείται από videos με δημόσιες φάρσες σεξουαλικού περιεχομένου. Τον Ιανουάριο του 2019 είχε 9.000.000 συνδρομητές και 1.600.000.000 θεάσεις, ενώ το κανάλι vlog που διατηρεί έχει 2.000.000 συνδρομητές και 260.000.000 θεάσεις.

Σε μία συνέντευξη με έναν κορυφαίο Youtuber, τον Λόγκαν Πολ, ισχυρίστηκε ότι βγάζει 500.000 δολάρια τον μήνα από τα videos του. Η αξία του 27χρονου Ζντοροβέτσκι. που κατοικεί μόνιμα στο Λος Άντζελες, εκτιμάται σε 7.000.000 δολάρια από την ιστοσελίδα Celebrity Net Worth.

Από το Maxim στα videos του VitalyzdTV

Το 2018 άρχισε να διατηρεί σχέση με την κατά 5 χρόνια νεότερή του Βολάνσκι. Η νεαρή εμφανίστηκε για πρώτη φορά στα φώτα της διαδικτυακής δημοσιότητας όταν βρέθηκε στο Λος Άντζελες και της ζητήθηκε να ποζάρει για φωτογραφίες.

Προχώρησε σε εμφανίσεις σε περιοδικά όπως τα Sports Illustrated, FHM και Maxim, ενώ κατέλαβε την 8η θέση στον διαγωνισμό Miss Jetset 2017. Η γνωριμία της με τον Ζντοροβέτσκι την έχρισε πρωταγωνίστρια σε πολλά από τα videos του και γρήγορα εξελίχθηκε στην πιο πιστή συνεργάτιδά του. Και αυτό που έχει σχέση με την Ελλάδα; Συχνά πυκνά την έχουμε … συναντήσει μέσω φωτογραφίες να απολαμβάνει ημίγυμνη τον ήλιο της Σαντορίνης… .

4.000.0000 δολάρια σε 2,5 ώρες

Το νέο πρότζεκτ του Ζντοροβέτσκι είναι το Vitaly Uncensored, μία ιστοσελίδα που θα μπορεί να στεγάζει videos χωρίς τη λογοκρισία του YouTube. Ήδη η ιστοσελίδα είχε 10.000.000 ακολούθους, ωστόσο ο τελικός Champions League του έδινε τη δυνατότητα για ‘κολοσσιαίο’ promotion.

Το σχέδιο καταστρώθηκε με τους συνεργάτες του και τη Βολάνσκι. Η 22χρονη Αμερικανίδα θα αποτελούσε την… κινητή διαφήμιση, αφού ήταν η hot παρουσία που θα προσέλκυε το κοινό που ήθελε ο Ζντοροβέτσκι για μία ιστοσελίδα με περιεχόμενο για ενηλίκους.

Όταν η Βολάνσκι άρχισε την κούρσα της προς το κέντρο του αγωνιστικού χώρου, στο μικροσκοπικό φορμάκι που αναδείκνυε τα κάλλη της εμφανιζόταν το brand του Vitaly Uncensored, της ιστοσελίδας με μότο “άγριες φάρσες, β…ά και κ…ι, χωρίς κανόνες”.

Η ονομασία της ιστοσελίδας έγινε αμέσως viral, όπως και η Βολάνσκι με τον Ζντοροβέτσκι. Σύμφωνα με το APEX Analytix, εταιρία αξιολόγησης και marketing αθλητικού περιεχομένου, η διαφημιστική προβολή που απόλαυσε το συγκεκριμένο brand μέχρι μισή ώρα μετά από τον τελικό αντιστοιχεί σε 3.970.000 δολάρια.

Για να γίνει κατανοητό το μέγεθος, το 2011 ο Λεμπρόν Τζέιμς αγόρασε το 2% του μετοχικού πακέτου της Λίβερπουλ, που κοστολογείτο στα 6.500.000 δολάρια. Το ίδιο ποσοστό πλέον θα μπορούσε να πωληθεί στα 45.000.000 δολάρια.

Δεκαπλασιάστηκαν οι followers

Τα οφέλη αυτής της… αυθόρμητης εισβολής, ή αλλιώς του “streaking στο Champions League! Η ζωή είναι για να τη ζεις, για να κάνεις τρελά πράγματα που θα θυμάσαι για πάντα”, σύμφωνα με όσα έγραψε η ίδια η Βολάνσκι στα social media, ήταν πολλά περισσότερα.

Μέσα σε δύο ώρες από την εισβολή της, ο λογαριασμός της στο instagram διπλασίασε τους ακολούθους, αφού κέρδισε περίπου 300.000 καινούργιος. Μέχρι το βράδυ του τελικού, οι ακόλουθοι αυξάνονταν μόνο κατά μερικές χιλιάδες στις πολύ καλές ημέρες και ο μέσος όρος ανερχόταν σε λιγότερους από 1.000 το 24ωρο. Μέσα σε δύο ώρες, όμως, κατάφερε να σπάσει τα κοντέρ.

Το πρωί της Κυριακής, οι followers είχαν ξεπεράσει τα 2.200.000 και είχαν αλλάξει τελείως το στάτους της νεαρής ως influencer. Αν και το μεσημέρι το προφίλ της είχε κατέβει, η Βολάνσκι απέκτησε όλο το απαιτούμενο hype, το οποίο θα εξαργυρώσει το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ήδη, η απελευθέρωσή της έγινε σόου στους λογαριασμούς του Ζντοροβέτσκι. “Αυτός ο κ…ς είναι διάσημος πλέον”, ήταν μία από τις φράσεις που χρησιμοποίησε, όσο χάιδευε τη σύντροφό του.

Το ξημέρωμα τους βρήκε να τρώνε σε McDonald’s της Μαδρίτης και να σχεδιάζουν το επόμενο επιχειρηματικό ‘χτύπημά’ τους. Το πρόστιμο που θα της επιβληθεί από τις ισπανικές αρχές και η απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα είναι το λιγότερο που θα μπορούσε να τους συμβεί, μπροστά στον χωρό εκατομμυρίων που μόλις άρχισε.


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Σαντορίνη: Διήμερο απαγόρευσης πρόσβασης στο Αμμούδι, ποιος ο λόγος

Απαγόρευση - για δύο ημέρες - πρόσβασης στο Αμμούδι λόγω εργασιών συντήρησης των πλεγμάτων

Zante Ferries – “Διον. Σολωμός”: Τροποποίηση σημερινού (19/04) δρομολογίου προς Δυτικές Κυκλάδες

Πως διαμορφώνεται το σημερινό δρομολόγιο του "Διον. Σολωμός" προς τις Δυτικές Κυκλάδες ... (πρόγραμμα)

Ολυμπιακή Φλόγα: Πρώτη στάση στο Αιγαίο, το Καστελόριζο

Από το ακροτελεύτιο άκρο της Ελλάδας η Ολυμπιακή Φλόγα φώτισε όλη την οικουμένη, στέλνοντας μηνύματα ειρήνης, φιλίας και αλληλεγγύης προς κάθε κατεύθυνση

Φ. Μαυρομμάτης: “Ερχεται σύγχρονο δίκτυο μεταφοράς νερού από Άγιο Γαλάτη προς τη δεξαμενή Οσκέλου”

Νέο έργο για την καλύτερη υδροδότηση στα δυτικά της Νάξου ανακοινώθηκε από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο ύδρευσης Φώτη Μαυρομμάτη - Ποιο είναι και το κόστος του

Κορυφαία καλοκαιρινά γυναικεία και ανδρικά αρώματα

Για να επιλέξετε το τέλειο άρωμα για την καλοκαιρινή περίοδο, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη σας τα χαρακτηριστικά των καλοκαιρινών αρωμάτων

Εκτακτο – Ολυμπιακή φλόγα: Λόγω καιρικών συνθηκών αλλάζει η ώρα άφιξης στη Νάξο

Λόγω καιρικών συνθηκών αλλάζει η ώρα άφιξης της Ολυμπιακής φλόγας στις Κυκλάδες - Μία ώρα νωρίτερα η τελετή, πως διαμορφώνεται το πρόγραμμα στη Νάξο

Tourism Awards: Βραβείο για τις καινοτόμες εμπειρίες ψηφιακής περιήγησης του NAXOS AR

Η MOPTIL συνδέει τον πολιτισμό με τον τουρισμό μέσω της τεχνολογίας και διακρίθηκε με δυο βραβεία για εμπειρίες ψηφιακής περιήγησης σε αρχαιολογικούς χώρους: Gold στην κατηγορία Digital Innovation - Καινοτόμο Concept για την εφαρμογή NAXOS AR και Silver στην κατηγορία Travel Services - Applications για την εφαρμογή DIGIPAST.

“Καλάθι του Νονού”: Ξεκινάει στις 22 Απριλίου, τι περιλαμβάνει

Το "Καλάθι του Νονού" είναι πραγματικότητα - Ποια προϊόντα περιλαμβάνει και πότε έρχεται το "Καλάθι του Πάσχα"

National Geographic για Σίφνο: Ο κορυφαίος γαστρονομικός προορισμός

Ως το καλύτερο νησί της Ελλάδας για γαστρονομικές απολαύσεις και παραδοσιακά πανηγύρια προβάλλεται η Σίφνος και στον κατάλογο που δημοσίευσε το ισπανικό Conde Nast Traveler

Ολυμπιακή Φλόγα – Νάξος: Κίνηση οχημάτων από και προς το λιμάνι μέσω Περιφερειακού δρόμου

Ενημέρωση από το Λιμεναρχείο Νάξου για την κίνηση οχημάτων από και προς το λιμάνι της Νάξου - Που θα δέσει ο Σκοπελίτης

Princess Cruises: Ακύρωση επισκέψεων του “Sun Princess” στη Σαντορίνη

Το Sun Princess ακύρωσε τα δρομολόγια στη Σαντορίνη λόγω συνωστισμού κρουαζιερόπλοιων - Επιλέγει Χανιά

Ολυμπιακή Φλόγα – Νάξος: Επίσκεψη από την πρωταθλήτρια Στίβου, Ολγα Βασδέκη

Οι Ολγα Βασδέκη, Βασίλης Σοφικίτης και Lennart Neubauer θα είναι τρείς από τους οκτώ λαμπαδηδρόμος της αυριανής δράσης από το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου: Με εισήγηση Δημήτρη Λιανού, προσφυγή στη Δικαιοσύνη για τους αιγιαλούς

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η ΠΕΔ για τον αιγιαλό και την παραλία - Ποια ήταν η πρόταση Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Δημήτρη Λιανού

Blue Star Ferries: Παράταση μίας ακόμη εβδομάδας για το “Blue Star 1”

Μία ακόμη εβδομάδα θα μείνει στη γραμμή της Παροναξίας το Blue Star 1....

Attica Group: Απέκτησε τρία ξενοδοχεία στις Κυκλάδες, εξετάζει κι άλλες εξαγορές ακινήτων

Τρίτο ξενοδοχείο στις Κυκλάδες απέκτησε η Attica Group - Εξετάζει περαιτέρω εξαγορές μονάδων σε νησιά που εξυπηρετεί με τον στόλο της

Cycladic Identity – Ιος: Ολοκληρώθηκε το πρώτο πρόγραμμa με τίτλο “Το βλέμμα της Νεότητας στις Κυκλάδες”

Το πρόγραμμα παρουσιάστηκε την Κυριακή 31 Μαρτίου στους κατοίκους του νησιού

Ολυμπιακή Φλόγα – Νάξος: Κίνηση οχημάτων από και προς το λιμάνι μέσω Περιφερειακού δρόμου

Ενημέρωση από το Λιμεναρχείο Νάξου για την κίνηση οχημάτων από και προς το λιμάνι της Νάξου - Που θα δέσει ο Σκοπελίτης

Express Skopelitis: Μια μέρα σαν όλες τις άλλες….

To Express Skopelitis συνεχίζει το δρομολόγιό του...

Φόρτωμας σε Πιερρακάκη: “Να είναι πανέτοιμα τα σχολεία των Κυκλάδων τη νέα χρονιά”

Συνάντηση εργασίας Φίλιππου Φόρτωμα με τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Κυριάκο Πιερρακάκη

Νομική Αθηνών: Με οδηγό την Ναξιώτισσα Μαρία Μαργαρίτη κέρδισε Κέμπριτζ και Οξφόρδη!

Η Νομική Αθηνών νίκησε Κέμπριτζ και Οξφόρδη και πήρε το Α’ Βραβείο σε διεθνή διαγωνισμό εικονικής δίκης - Ο ρόλος της Ναξιώτισσας Μαρίας Μαργαρίτη