ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος (09-10/09) σε περιοχές της Νάξου

Οι διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος στην Νάξο καλά κρατούν. . Αύριο Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου αλλά και τα ξημερώματα της 10ης θα έχουμε διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στη Νάξο, και δη στα χωριά που βρίσκονται στα πεδινά (και στη Χώρα) και στο κέντρο του νησιού...  

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και .. μικρή (τα ξημερώματα έχουμε την αίσθηση ότι δεν θα το πάρουμε και χαμπάρι), αλλά όπως κι εάν έχει η ταλαιπωρία είναι δεδομένη για τους κατοίκους και επισκέπτες.  Οι διακοπές βλέπετε αναγκαίες, λόγω εργασιών στο δίκτυο. 

Τι αναφέρουν οι δύο ανακοινώσεις από τον ΔΕΔΔΗΕ

Η πρώτη που αφορά την Πέμπτη 9η Σεπτεμβρίου «λόγω εκτέλεσης των απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου από τις 09:00 έως τις 09:20 περίπου και από τις 14:00 έως τις 14:20 περίπου, στις εξής περιοχές (ή Κοινότητες): Γαλανάδο, Αγιος Αρσένιος, Γλυνάδο, Τρίποδες και Σαγκρί» 

Και η δεύτερη που αφορά τα ξημερώματα της Παρασκευής 10 Σεπτεμβρίου «λόγω εκτέλεσης των απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου από τις 04:00 έως τις 06:00 περίπου στις εξής περιοχές (ή Κοινότητες): Χώρα, Αγγίδια, Περιοχή Λουκάκι, Αγιος Ιωάννης Γαλανάδου »

 

Παράλληλα, όπως σημειώνεται … η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση, ενδεχομένως και πριν από την προγραμματισμένη ώρα ολοκλήρωσης των εργασιών. Και μην ξεχνάτε ότι πρέπει να έχουμε εκτός ρεύματος τις ηλεκτρικές συσκευές για την αποφυγή τυχόν ατυχημάτων με την ενεργοποίηση και πάλι του ηλεκτρικού ρεύματος

Επίσης για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω κι αν βρίσκονται στο έδαφος.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News