ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε Νάξο και Κουφονήσια

ΔΕΔΔΗΕ

Τι; δεν θα το περιμένατε; Με τον καύσωνα που είναι σε εξέλιξη δεν μας έκανε εντύπωση το γεγονός ότι θα έχουμε διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος αύριο στη Νάξο...  Και μάλιστα εις διπλούν σε συγκεκριμένες περιοχές Νάξου (στην κεντρική και ορεινή) και στα Κουφονήσια... 

Τι αναφέρει η σχετική ανακοίνωση; Αύριο Τρίτη 3 Αυγούστου - όπως ενημερωθήκαμε από το Πρακτορείο Νάξου της ΔΕΔΔΗΕ - θα έχουμε διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος τόσο τις πρωινές ώρες όσο και το μεσημέρι... Μικρές (20 λεπτά) αλλά διακοπές. 

Ας δούμε τι λέει η ανακοίνωση: «λόγω εκτέλεσης των απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την Τρίτη 03 Αυγούστου από τις 08:30 έως τις 08:50 και 12:30 έως και τις 12:50 περίπου στις εξής περιοχές (ή Κοινότητες): Τσικαλαριό, Φιλώτι, Χαλκί, Δαμαριώνα, Δαμαλά, Καλόξυλος, Απείρανθος, Μουτσούνα, Βόλακας, Κουφονήσι, Ποταμιά»

Παράλληλα, όπως σημειώνεται … η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση, ενδεχομένως και πριν από την προγραμματισμένη ώρα ολοκλήρωσης των εργασιών. Και μην ξεχνάτε ότι πρέπει να έχουμε εκτός ρεύματος τις ηλεκτρικές συσκευές για την αποφυγή τυχόν ατυχημάτων με την ενεργοποίηση και πάλι του ηλεκτρικού ρεύματος

Επίσης για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω κι αν βρίσκονται στο έδαφος.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News