ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στη Κεντρική και Βόρεια Νάξο

Νάξος - ΔΕΔΔΗΕ

Μπήκαμε στον Οκτώβριο και οι διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος συνεχίζονται... Προγραμματισμένες (και μη) με σκοπό να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης. Κι αυτό γιατί λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών, με την ξηρασία να έχει το πρώτο λόγο..   

Οπότε; Τετάρτη 5 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος για δύο ώρες (και κάτι) σε περιοχές της κεντρικής και βόρειας πλευράς της Νάξου  

Με βάση την σχετική ανακοίνωση από το γραφείο Νάξου του ΔΕΔΔΗΕ έχουμε και λέμε... 

«Λόγω εκτέλεσης των απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου από τις 08:00 έως τις 11:30 περίπου το πρωί, στις εξής περιοχές (ή Κοινότητες): Μύλοι, Κινίδαρος, Μονή, Κόρωνος, Κεραμωτή, Κωμιακή, Σκαδό, Μέση, Απόλλωνας" 

Παράλληλα, όπως σημειώνεται … η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση, ενδεχομένως και πριν από την προγραμματισμένη ώρα ολοκλήρωσης των εργασιών.

Και μην ξεχνάτε ότι πρέπει να έχουμε εκτός ρεύματος τις ηλεκτρικές συσκευές για την αποφυγή τυχόν ατυχημάτων με την ενεργοποίηση και πάλι του ηλεκτρικού ρεύματος

Επίσης για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω κι αν βρίσκονται στο έδαφος.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News