ΔΕΔΔΗΕ - Νάξος: Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος (02/08) σε Νάξο, Σχοινούσα, Ηρακλειά

Νάξος - ΔΕΔΔΗΕ

Ποδαρικό με διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος για τον Αύγουστο... Και πιάνει αρκετά σημεία τόσο της Νάξου όσο και στις Μικρές Κυκλάδες, σε Σχοινούσα - Ηρακλειά που είναι και η γραμμή από τον Καλαντό... 

Οπότε ας δούμε την σχετική ενημέρωση για αύριο Τρίτη 2 Αυγούστου και η οποία είναι πρωινή (έως τις 10.30 το πρωί) και θα καλύπτει μεγάλο μέρος του νησιού. Κυρίως Λιβάδια και Δυτική Ακτή.. 

Με βάση την σχετική ανακοίνωση από το γραφείο Νάξου του ΔΕΔΔΗΕ έχουμε και λέμε... 

Αρχικά: «Λόγω εκτέλεσης των απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την Τρίτη 2 Αυγούστου από τις 08:30 έως τις 10:30 περίπου στις εξής περιοχές (ή Κοινότητες): Πυργάκι, Αγιασσός, Καλαντός, Ηρακλειά, Σχοινούσα»

Και στη συνέχεια έχουμε «Λόγω εκτέλεσης των απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την Τρίτη 2 Αυγούστου από τις 08:30 έως τις 08:45 και 10:15 έως τις 10:30 περίπου στις εξής περιοχές (ή Κοινότητες): Λειβάδι, Βιολογικός,Ύρια, Τυροκομείο Ένωσης, Καλαμούρια, Πλάκα, Ορκός, Μικρή Βίγλα, Καστράκι,Μπαούζι»

Παράλληλα, όπως σημειώνεται … η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση, ενδεχομένως και πριν από την προγραμματισμένη ώρα ολοκλήρωσης των εργασιών. Και μην ξεχνάτε ότι πρέπει να έχουμε εκτός ρεύματος τις ηλεκτρικές συσκευές για την αποφυγή τυχόν ατυχημάτων με την ενεργοποίηση και πάλι του ηλεκτρικού ρεύματος

Επίσης για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω κι αν βρίσκονται στο έδαφος.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News