ΔΕΔΔΗΕ - Νάξος: Διακοπή ρεύματος στην Ανατολική Νάξο και Κουφονήσι

Νάξος - ΔΕΔΔΗΕ

Και οι διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος συνεχίζονται... Προγραμματισμένες και μη, με σκοπό να γίνουν εργασίες συντήρησης. Απαραίτητες λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών με την ξηρασία να έχει το πρώτο λόγο..   

Οπότε; Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος για δύο ώρες σε περιοχές της Ανατολικής Νάξου και Κουφονήσια... 

Με βάση την σχετική ανακοίνωση από το γραφείο Νάξου του ΔΕΔΔΗΕ έχουμε και λέμε... 

«Λόγω εκτέλεσης των απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου από τις 11:30 έως τις 13:30 περίπου στις εξής περιοχές (ή Κοινότητες): Απείρανθος, Μουτσούνα, Βόλακας και Κουφονήσια"

Παράλληλα, όπως σημειώνεται … η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση, ενδεχομένως και πριν από την προγραμματισμένη ώρα ολοκλήρωσης των εργασιών.

Και μην ξεχνάτε ότι πρέπει να έχουμε εκτός ρεύματος τις ηλεκτρικές συσκευές για την αποφυγή τυχόν ατυχημάτων με την ενεργοποίηση και πάλι του ηλεκτρικού ρεύματος

Επίσης για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω κι αν βρίσκονται στο έδαφος.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News