ΔΕΔΔΗΕ: Πρωινή διακοπή ρεύματος αύριο (07/09) σε περιοχές Νάξου και Κουφονήσι

Νάξος - ΔΕΔΔΗΕ

Και οι διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος συνεχίζονται . Αύριο Τρίτη 7 Σεπτεμωρίου θα έχουμε μια ακόμη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στη Νάξο, και δη στα χωριά που βρίσκονται το κέντρο και ορεινά του νησιού...  Ε και λίγο Κουφονήσι. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και .. μικρή, αλλά όπως κι εάν έχει η ταλαιπωρία είναι δεδομένη για τους κατοίκους και επισκέπτες.  Οι διακοπές βλέπετε αναγκαίες λόγω εργασιών στο δίκτυο. 

Τι αναφέρει η ανακοίνωση από τον ΔΕΔΔΗΕ«λόγω εκτέλεσης των απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την Τρίτη 07 Σεπτεμβρίου από τις 11:00 έως τις 11:30 περίπου στις εξής περιοχές (ή Κοινότητες): Τσικαλαριό, Φιλώτι, Χαλκί, Δαμαριώνα, Δαμαλά, Καλόξυλος, Απείρανθος, Μουτσούνα, Βόλακας, Κουφονήσι»

Παράλληλα, όπως σημειώνεται … η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση, ενδεχομένως και πριν από την προγραμματισμένη ώρα ολοκλήρωσης των εργασιών. Και μην ξεχνάτε ότι πρέπει να έχουμε εκτός ρεύματος τις ηλεκτρικές συσκευές για την αποφυγή τυχόν ατυχημάτων με την ενεργοποίηση και πάλι του ηλεκτρικού ρεύματος

Επίσης για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω κι αν βρίσκονται στο έδαφος.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News