Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΤεχνολογίαΕλλάδα - Cosmote: Νέα σελίδα και "από το σπίτι, καλύτερα για όλους"

Ελλάδα – Cosmote: Νέα σελίδα και “από το σπίτι, καλύτερα για όλους”

|

Cosmote…από το σπίτι! H νέα σελίδα για την εξυπηρέτηση των συνδρομητών – Με πληροφορίες και συμβουλές για επικοινωνία, ψυχαγωγία και συνδεσιμότητα

Οι εξελίξεις τρέχουν και οι επιχειρήσεις προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα… Μία νέα σελίδα δημιούργησε η Cosmote για το κοινό, γιατί από το σπίτι είναι καλύτερα για όλους! Η εταιρεία βρίσκεται από την πρώτη στιγμή δίπλα στους συνδρομητές με συνεχείς ενημερώσεις για τις δράσεις της με στόχο τη στήριξη των συνδρομητών της κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Η νέα σελίδα της Cosmote, www.cosmote.gr/apotospiti, διαθέτει όλα τα ψηφιακά εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιούν για την εξυπηρέτησή τους οι συνδρομητές της. Παράλληλα θα εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες πληροφορίες και συμβουλές, προκειμένου να διευκολύνει τους συνδρομητές της αυτή την περίοδο που οι ανάγκες για επικοινωνία, ψυχαγωγία, συνδεσιμότητα και εργασία από το σπίτι είναι ιδιαίτερα αυξημένες, ενώ απαιτείται να περιοριστούν οι μετακινήσεις για να προφυλαχθεί η δημόσια υγεία.

Τι μπορούν να βρουν -ενδεικτικά- οι συνδρομητές στο site:

  • Πώς μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στις δωρεάν παροχές που έχει διαθέσει η COSMOTE το τελευταίο διάστημα, όπως το πακέτο των δωρεάν 15GB για όλους τους πελάτες κινητής.
  • Τρόπους διαχείρισης των οικιακών ή εταιρικών συνδέσεων σταθερής και κινητής (πχ. πληρωμές λογαριασμών, ανανέωση χρόνου ομιλίας/πακέτων καρτοκινητών, αναβάθμιση ταχύτητας σταθερού internet, δήλωση προβλήματος, κ.ά.), αποκλειστικά μέσα από τα ψηφιακά εργαλεία που διαθέτει η COSMOTE (My COSMOTE app, WHAT’S UP app, κ.ά.).
  • Ειδικά για τους επαγγελματίες, υπάρχουν οδηγίες για εκτροπές κλήσεων, ηχογραφημένα μηνύματα και άλλα εργαλεία για αποτελεσματική εργασία απομακρυσμένα.
  •  Πληροφορίες για τη λειτουργία των τηλεπικοινωνιακών δικτύων και τα μέτρα που έχει πάρει η εταιρεία για τη θωράκισή τους. 
  • Πώς μπορούν να έχουν πρόσβαση στο δωρεάν πρόγραμμα του COSMOTE HISTORY μέσω YouTube, ή να ενεργοποιήσουν κάποιο από τα διαθέσιμα πακέτα συνδρομητικής τηλεόρασης της νέας COSMOTE TV. 
  • Επιπλέον, μπορούν να ενημερωθούν για τη λειτουργία των επιλεγμένων καταστημάτων COSMOTE και των καταστημάτων της αλυσίδας ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη τη χώρα, με στόχο να καλύψουν βασικές τηλεπικοινωνιακές ανάγκες των καταναλωτών. 

«Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, όλοι εμείς οι άνθρωποι του Ομίλου ΟΤΕ, είμαστε δίπλα σας. Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις, ακούμε τις ανάγκες σας, προσαρμόζουμε ανάλογα τη λειτουργία και τις δράσεις μας. Αγωνιζόμαστε καθημερινά για να μπορέσει κάθε ένας από εσάς, ο οικογενειάρχης, ο εργαζόμενος, ο μαθητής, ο νέος, οι δημόσιες υπηρεσίες, τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, οι ένοπλες δυνάμεις, τα σώματα ασφαλείας, η ελληνική κοινωνία στο σύνολό της να συνεχίσει τη ζωή της. Να διατηρήσει ανοιχτό το παράθυρο στον κόσμο. Να νιώθει ασφαλής», αναφέρει στο μήνυμά του προς τους συνδρομητές, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλης Τσαμάζ.

Για όσο διαρκεί αυτή η πρωτοφανής κρίση, η COSMOTE συμβολικά αλλάζει το εταιρικό slogan σε «Από το σπίτι, καλύτερα για όλους», ανανεώνοντας την υπόσχεσή της για έναν καλύτερο κόσμο, όπου όλοι μπορούν να επικοινωνούν, να εργάζονται και να ψυχαγωγούνται από την ασφάλεια του σπιτιού τους, με τη βοήθεια της τεχνολογίας.  

H λειτουργία των τηλεπικοινωνιακών δικτύων και υπηρεσιών αυτή την περίοδο είναι κρίσιμη και τους πολίτες και τη χώρα, με τα δίκτυα του Ομίλου ΟΤΕ να ανταποκρίνονται επιτυχώς στην αυξημένη κίνηση. Ο Όμιλος ΟΤΕ έχει επενδύσει σημαντικά στην επέκταση και ενίσχυση των δικτύων του και σήμερα είναι σε θέση να παρακολουθεί αυτοματοποιημένα την επίδοσή τους, μέσα από ένα ψηφιακό οικοσύστημα που αξιοποιεί την τεχνολογία artificial intelligence, ενώ διαθέτει υπηρεσίες και ψηφιακά εργαλεία, με τα οποία οι πελάτες μπορούν να εξυπηρετούνται απομακρυσμένα. 

Στο μήνυμά του, ο κ. Τσαμάζ ευχαριστεί όλους τους ανθρώπους του Ομίλου ΟΤΕ, που εργάζονται -είτε απομακρυσμένα είτε στην πρώτη γραμμή- σε όλη την Ελλάδα, «από τον Έβρο μέχρι την Γαύδο και από το Καστελόριζο έως τους Οθωνούς», διασφαλίζοντας το αγαθό της επικοινωνίας. «Θέλω να αναφερθώ ειδικά στους συναδέλφους που, λόγω του αντικειμένου τους, παραμένουν εκεί έξω. Τεχνικοί πεδίου, μηχανικοί, προγραμματιστές, εκπρόσωποι της Εξυπηρέτησης και του ΙΤ, αλλά και το προσωπικό των καταστημάτων μας, εργάζονται μακριά από την ασφάλεια του σπιτιού τους, για να δίνουν λύσεις σε εσάς, στα νοσοκομεία, στους φορείς της Πολιτείας, όταν αυτές δεν μπορούν να δοθούν απομακρυσμένα». 

Η COSMOTE θα συνεχίσει να εμπλουτίζει τη σελίδα με οδηγίες, συμβουλές και ενημερώσεις για τους συνδρομητές της, φροντίζοντας για την εξυπηρέτηση και την ασφάλειά τους. 

Δελτίο Τύπου 


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Γ. Λεονταρίτης: “Ζήτησε δωρεάν μετακίνηση των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων”

Η Πρόταση του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Γ. Λεονταρίτη αναφορικά με τα πλοία που επιδοτούνται από το κράτος, για τις ανάγκες των αθλητών σε όλο το Ν. Αιγαίο - Τι πρότεινε ο Γιάννης Μαργαρίτης

Νάξος: Εξειδικευμένοι κλαδευτές – αναρριχητές ανέλαβαν το κλάδεμα των δέντρων

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έχει αναθέσει σε εξειδικευμένους κλαδευτές... Τι αναφέρει η κα Κεφαλά

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων στην Ευρωπαϊκή Σύνοδο της Διεθνούς Ένωσης Εταιρειών Κρουαζιέρας (CLIA) στη Γένοβα

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη βιώσιμη ανάπτυξη της κρουαζιέρας στις Κυκλάδες

Δεύτεροι “φτωχότεροι” καταναλωτές της Ευρώπης οι Έλληνες

Εκτός όμως από τον υψηλότερο μέσο πληθωρισμό, πρόσφατη μελέτη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αποδεικνύει ότι η Ελλάδα πληρώνει ακριβότερα και τον πληθωρισμό της απληστίας, σε σύγκριση με την υπόλοιπη ΕΕ.

Μύκονος – AKTES: Ενημέρωση (30/03) για την Κλιματική Αλλαγή

Ομιλία για την κλιματική αλλαγή από την Εταιρεία Μελέτης Αρχαίων Ακτογραμμών - ΑΚΤΕS .. Που και πότε

Express Skopelitis: Ετοιμος να επιστρέψει στη δράση

Το Express Skopelitis είναι έτοιμο. Παραμένει στον Πειραιά και ενδεχομένως αύριο να μπει στην καθημερινή του ρουτίνα

Νάξος: Αυτοκίνητο βρέθηκε σε χαντάκι

Σε χαντάκι στον επαρχιακό δρόμο Νάξου - Γαλανάδου βρέθηκε αυτοκίνητο

10ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι: Τελικός και ο πρωτάρης Παπαδόπουλος στη πρόκληση της καριέρας του

Ο μεγάλος τελικός του 10ου Πανναξιακού Πρωταθλήματος Τάβλι ξεκινάει. Ποιος θα επικρατήσει; Ο έμπειρος Μαγκανάρης ή ο ρούκι Παπαδόπουλος;

Αλυκό: Ο Φάρος που “φωτίζει” την γαστρονομία της Νάξου

Ανοίγει την Παρασκευή 5 Απριλίου ο Φάρος του Αλυκού - Τι περιλαμβάνει το μενού

Νάξος (Αγγίδια) – Ενοριακός Ναός Αγίου Χαραλάμπους: Ψήφισμα για την εκδημία του Δημητρίου Σέργη

Το ψήφισμα του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ενοριακού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Αγγιδίων Νάξου για το θάνατο του Δημητρίου Σέργη

Απόκριες 2024: Το “ευχαριστώ” από το Σύλλογο Γυναικών Κωμιακής (video)

Τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Κωμιακής με ανάρτησή τους στα social media λένε ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όσους βρέθηκαν στην πανέμορφη Κωμιακή (video)

Η δράση της Μαρίας Καρυστιανού δείχνει το δρόμο για μία κοινωνία που δεν θα ανέχεται την αδικία

Ο Αλέκος Αρβανιτάς αναλύει την εβδομάδα που μας πέρασε... Από την Καρυστιανού στις Βρυξέλλες έως τον Λοβέρδο και τη Νέα Δημοκρατία - Την Ακρίβεια έως τον Γεωργιάδη και τις απαντήσεις του.. Αναρωτιέται δε εάν στην Ελλάδα γίνονται τέτοια πράγματα

Naxos Medical: Επίσκεψη από τον πλαστικό χειρουργό Νικόλαο Μουστάκη

Σάββατο 23 Μαρτίου θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένο Ιατρείο ο Στρατιωτικός Ιατρός, Πλαστικός Επανορθωτικός και Αισθητικός Χειρουργός, Νικόλαος Μουστάκης

Αφρική: Ο Ναξιώτης ορειβάτης που κατέκτησε το Κιλιμάντζαρο

Ο Αντώνης Μαργαρίτης πέτυχε έναν άθλο. Κατάφερε να ανέβει στην ψηλότερη κορυφή βουνού στην Αφρική - Πως περιγράφει την εμπειρία του

Επαρχείο Νάξου – Τμήμα Δημόσιας Υγείας: Περί ορθής διαχείρισης των υγρών αποβλήτων

Ενημέρωση για τη σωστή διαχείριση των υγρών αποβλήτων ενόψει τουριστικής σεζόν

Η Νάξος αποχαιρετά την Φεβρωνία Λαμπρίδου και την συνοδεύει στο ταξίδι στην αιωνιότητα

Με την αρωγή της Θέκλας Κίζη αποχαιρετούμε την Φεβρωνία Λαμπρίδου... Στιγμές που μένουν αξέχαστες