Ελλάδα: Το τελευταίο "αντίο" στον Βασίλη Φιλώρα (video)

Φιλώρας

Το τελευταίο «αντίο» αναμένεται να πουν σήμερα συγγενείς και φίλοι στον 38χρονο Βασίλη Φιλώρα, τον εθελοντή που έχασε την ζωή του στην Ιπποκράτειο Πολιτεία κατά την διάρκεια των μεγάλων πυρκαγιών που ξέσπασαν στην Αττική. 

Στην Ιπποκράτειο Πολιτεία ένα βαρύ καλώδιο αποκολλήθηκε από κολόνα της ΔΕΗ και τον χτύπησε στο πρόσωπο και τον θώρακα. Άμεσα διακομίστηκε στο ΚΑΤ χωρίς τις αισθήσεις του, ωστόσο ήταν ήδη αργά. Ο Βασίλης Φιλώρας είχε χάσει τη ζωή του στη φωτιά της Αττικής.

Ο 38χρονος Βασίλης Φιλώρας  υπήρξε τεχνικός στο χώρο των drones και εξειδικευμένος χειριστής που άνοιξε δρόμους σε άλλους. Έφτιαχνε drones για τον ελληνικό στρατό, την ΕΡΤ και την Πολιτική Προστασία. Η κηδεία του - δημοσία δαπάνη - θα τελεστεί την Τρίτη 10 Αυγούστου στις 14:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στα Άνω Λιόσια.

«Λενε οτι δεν μπορείς να διαλεξεις πότε ή πως θα πεθάνεις» γράφουν οι συγγενείς και στενοί του φιλοι. Και προσθέτουν: «Αλλά μπορείς να διαλέξεις το πως θα ζήσεις. Ο φίλος μας, συνεργάτης μας, σύζυγος και πατερας δυο παιδιών, Βασίλης Φιλώρας, έζησε την κάθε του μερα με χαμόγελο, ευγένεια και ανιδιοτελή αγάπη. « Το νήμα της ζωής του έληξε άδικα χθες, επιχειρώντας με αυταπάρνηση ως εθελοντής πυροσβέστης στην Ιπποκράτειο Πολιτεία

 Η ομάδα των Up Stories, γνωστή για τα βίντεο με drone, αποχαιρετά τον φίλο και συνεργάτη της με ένα μοναδικό βίντεο, γράφοντας: «Καλό ταξίδι φιλαράκι εκεί ψηλά. Το χαμόγελο σου και η καλοσύνη σου θα μας λείπουν για πάντα». 

Η απώλεια του 38χρονου έχει προκαλέσει κύμα συμπαράστασης στα social media, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται έρανος συμπαράστασης προς την οικογένειά του.

Τα στοιχεία για όσους μπορούν να συνεισφέρουν στην οικογένεια του άτυχου 38χρονου:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΕΛΛΗ ΚΑΜΠΑΚΟΥ

ΙΒΑΝ: GR66017185800068581238785503

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News