Νάξος - ΑΔΜΗΕ: Διακοπές (10/10) σε Νάξο και Κουφονήσια

ΔΕΔΔΗΕ ....photo credit Konstantinos Valeris

Η κλεψύδρα αδειάζει... Οπως είναι γνωστό την 13η Οκτωβρίου θα έχουμε τα επίσημα εγκαίνια του καλωδίου που ενώνει τη Νάξο με τη Σύρο, τη Μύκονο και πλέον φέρνει υψηλής ποιότητας παροχής ηλεκτρικού ρεύματος από την ηπειρωτική Ελλάδα. Ομως, οι διακοπές δεν σταματάνε. Και όπως τονίζει ο ΔΕΔΔΗΕ με ανακοίνωσή του το πρωί του Σαββάτου 10 Οκτωβρίου θα έχουμε ολιγόλεπτες διακοπές σε Νάξο και Κουφονήσια από τις 7 έως τις 7.30 το πρωί για έναν τελικό έλεγχο του νέου Υποσταθμού Υψηλής Τάσης....

Αναλυτικά η ανακοίνωση από τον ΔΕΔΔΗΕ Νάξου, αναφέρει:

"Ο ΔΕΔΔΗΕ Νάξου ανακοινώνει ότι προκειμένου να ολοκληρωθούν πλήρως οι τεχνικές  εργασίες  του νέου Υ/Σ ΥΨΗΛΗΣ ΤΑΣΗΣ  στη Θέση Άγιος Προκόπιος Νάξου  απαιτείται να γίνουν ολιγόλεπτες διακοπές ρεύματος το Σάββατο 10 Οκτωβρίου   στην ν. Νάξο  και Κουφονήσι   από τις 07:00πμ έως στις 07:30πμ.

Επειδή  η  επανατροφοδότηση των νησιών ενδέχεται να πραγματοποιηθεί νωρίτερα από την προβλεπόμενη ώρα θα πρέπει οι καταναλωτές να είναι προετοιμασμένοι γι’ αυτό το ενδεχόμενο έτσι ώστε να μην προκύψουν προβλήματα από  την επαναλειτουργία μηχανημάτων ή συσκευών όπως είναι π.χ. οι ηλεκτρικές κουζίνες ή οι ηλεκτροκινητήρες.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση όλων  των χρηστών του δικτύου διανομής ηλεκτρικής ενέργειας στις συγκεκριμένες  περιοχές.

Από το Πρακτορείο Νάξου

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News