Νάξος - Αγγίδια: Δημότες μαζεύουν υπογραφές μέσω διαδικτύου για επισκευή δρόμου (!!!)

Είναι από τις παράξενες διαπιστώσεις… Τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε αναφορές για περιπτώσεις όπου … μπετονιέρες έδωσαν ρεσιτάλ με ρίψη μπετόν σε ουκ ολίγες περιοχές της Νάξου… Και μάλιστα οι μπετονιέρες έγιναν και σημείο αναφοράς την προεκλογική περίοδο με ανταλλαγή ανακοινώσεων από όλες τις δημοτικές παρατάξεις που διεκδικούν το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Όμως, σήμερα τυχαία πέσαμε πάνω σε μία διαδικτυακή συλλογή υπογραφών. Και μας έκανε εντύπωση. Όχι, τόσο η διαδικασία, αλλά το γεγονός ότι τόσο μπετόν έπεσε φέτος, κι εκεί στο δρόμο που οδηγεί πολίτες (σ.σ. ανάμεσά τους και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους) από τη Χώρα προς τα Αγγίδια, δεν βρέθηκε έστω κι ένα κιλό για να πέσει ;

Απορία που ενδεχομένως να μην βρει ποτέ απάντηση. Όμως, οι κάτοικοι της περιοχής, προχωρούν σε διαδικτυακή συλλογή υπογραφών με σκοπό να βρουν το δίκιο τους..

Ας δούμε τι αναφέρει η σχετική  αναφορά που συνοδεύεται από φωτογραφία με τρύπες στο δρόμο …

«Μετά τις μεγάλες βροχές του Φλεβάρη ο δρόμος προς τα Αγκίδια έχει χαλάσει. Σε μία απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου έχουν δημιουργήθηκαν πολλές μεγάλες λακκούβες που μέχρι σήμερα δεν έχουν επισκευαστεί.

Έτσι, πέραν της υλικής ζημιάς που μπορεί να γίνει στα αυτοκίνητα, υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος από τους ελιγμούς που αναγκάζονται να κάνουν για να τις αποφύγουν.

Υπογράφουμε λοιπόν εδώ ώστε να ζητήσουμε από τον Δήμο την άμεση επισκευή του δρόμου και το κοινοποιούμε όχι μόνο στους κατοίκους των Αγκιδίων άλλα και όσους χρησιμοποιούν τον δρόμο αυτό».

Οπότε; Ακολουθούμε τις οδηγίες και βάζουμε υπογραφή… Πατήστε εδώ: https://www.ipetitions.com/petition/aggidia-road, συμπληρώστε τα στοιχεία σας και πατήστε Sign.