Νάξος - CaptainBook.io : Σχετικά με το project της Amazon και η σημασία για τη προσέλκυση ψηφιακών νομάδων

Νάξος

Η διοίκηση της CaptainBook.io αναγνωρίζει την προσπάθεια της Amazon να συνδράμει στη δημιουργία ενός πρότυπου κέντρου ψηφιακού πολιτισμού στο Αιγαίο μέσω του Project «Νάξος, Smart Island».  

"Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ένας εταιρικός κολοσσός και πρωτοπόρος των ψηφιακών τεχνολογιών όπως η Amazon αποφάσισε να επενδύσει στο νησί μας, αναγνωρίζοντας μαζί με εμάς και εκείνοι τις μεγάλες δυνατότητες που υπάρχουν για καινοτομία.

Με αυτόν τον τρόπο σφραγίζεται το δικό μας όραμα που έχουμε υλοποιήσει μέσω της CaptainBook.io και του WorkFromNaxos τα τελευταία χρόνια έχοντας ως κύριο στόχο η Νάξος γίνει το πρώτο ελληνικό “έξυπνο νησί”.

Το εγχείρημα του Jeff Bezos σε συνεργασία με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, και τους τοπικούς φορείς του νησιού μας θέτει τα θεμέλια για ένα λαμπρό μέλλον γεμάτο καινοτομία και τεχνολογική εξέλιξη.

Η αγάπη μας για τη Νάξο, μας οδήγησε στο να δημιουργήσουμε το έδαφος για νέες τεχνολογίες σε ότι αφορά τον τουρισμό και είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο να βλέπουμε εταιρίες όπως η Amazon να ακολουθούν αυτή την προσπάθεια και σε άλλους κλάδους όπως αυτοί της υγείας και του αγροδιατροφικού τομέα.

“Είμαστε βέβαιοι πως σε βάθος δεκαετίας τα αποτελέσματα θα είναι μόνο θετικά, δημιουργώντας εξαιρετικές ευκαιρίες για τους νέους του νησιού και για όσους επιθυμούν να εργαστούν ως ψηφιακοί νομάδες από τη Νάξο.” Jerome Bajou, CEO & Co-Founder at CaptainBook.io  

captaion.jpg

Δείτε στο τέλος του άρθρου το κείμενο σε μορφή pdf 

 

Συνημμένα Αρχεία: 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News