Νάξος - ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές (05/08) ηλεκτρικού ρεύματος

Νάξος - ΔΕΔΔΗΕ

Οι διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος καλά κρατούν... Προγραμματισμές με σκοπό να γίνουν εργασίες συντήρησης. Απαραίτητες λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών με την ξηρασία να έχει το πρώτο λόγο.. Και για μία ακόμη φορά η Δυτική Ακτή της Νάξου είναι σε πρώτο ...ρόλο.

Παρασκευή 5 Αυγούστου και από τις 7 το πρωί έως τις 1.30 το μεσημέρι θα υπάρχει διακοπή από τη Στελίδα και τον Αγιο Προκόπη έως τη Μικρή Βίγλα και την έξοδο από τις Τρίποδες... ί

Με βάση την σχετική ανακοίνωση από το γραφείο Νάξου του ΔΕΔΔΗΕ έχουμε και λέμε... 

«Λόγω εκτέλεσης των απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την Παρασκευή 5 Αυγούστου  από τις 07:00 έως τις 08:30 περίπου στις εξής περιοχές (ή Κοινότητες): Στελίδα Αγίου Προκοπίου και Άγιος Προκόπιος πλησίον ξενοδοχείων Redlake και Lagos Mare» 

«Λόγω εκτέλεσης των απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την Παρασκευή 5 Αυγούστου από τις 08:00 έως τις 10:30 περίπου στις εξής περιοχές (ή Κοινότητες): Μικρή Βίγλα πλησίον ταβέρνας Κοντός» 

«Λόγω εκτέλεσης των απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την Παρασκευή 5 Αυγούστου από τις 12:00 έως τις 13:30 περίπου στις εξής περιοχές (ή Κοινότητες): Πλησίον Σταυροπηγής Βίβλου και Λατομείο Λεγάκη » 

Παράλληλα, όπως σημειώνεται … η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση, ενδεχομένως και πριν από την προγραμματισμένη ώρα ολοκλήρωσης των εργασιών. Και μην ξεχνάτε ότι πρέπει να έχουμε εκτός ρεύματος τις ηλεκτρικές συσκευές για την αποφυγή τυχόν ατυχημάτων με την ενεργοποίηση και πάλι του ηλεκτρικού ρεύματος

Επίσης για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω κι αν βρίσκονται στο έδαφος.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News