Νάξος - ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπή (06/10) διακοπή ηλεκτροδότησης σε περιοχή της Πλάκας

Νάξος - ΔΕΔΔΗΕ

Μπήκαμε στον Οκτώβριο και οι διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος συνεχίζονται... Προγραμματισμένες (και μη) με σκοπό να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης.  

Οπότε; Πέμπη 6 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος για τρεις ώρες (και κάτι) σε περιοχή στης Πλάκας, στα δυτικά της Νάξου  

Με βάση την σχετική ανακοίνωση από το γραφείο Νάξου του ΔΕΔΔΗΕ έχουμε και λέμε... 

«Λόγω εκτέλεσης των απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την Πέμπτη 06 Οκτωβρίου από τις 08:00 έως τις 11:30 περίπου το πρωί, στις εξής περιοχές (ή Κοινότητες): Πλάκα Νάξου πλησίον Πλάζα ξενοδοχείου και Κοντόπουλου δωμάτια " 

Παράλληλα, όπως σημειώνεται … η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση, ενδεχομένως και πριν από την προγραμματισμένη ώρα ολοκλήρωσης των εργασιών.

Και μην ξεχνάτε ότι πρέπει να έχουμε εκτός ρεύματος τις ηλεκτρικές συσκευές για την αποφυγή τυχόν ατυχημάτων με την ενεργοποίηση και πάλι του ηλεκτρικού ρεύματος

Επίσης για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω κι αν βρίσκονται στο έδαφος.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News