Νάξος - ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος (03/02) στην Κόρωνο

Νάξος - Κόρωνος

Επιστροφή στην … κανονικότητα. Πολύ απλά έχουμε συνεχόμενες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος και έχουμε την πεποίθηση ότι έχουν να κάνουν με την αναβάθμιση του δικτύου και την πρόληψη όσον αφορά τη μεταφορά του ηλεκτρικού ρεύματος σε όλη τη Νάξο ..

Και έτσι αύριο Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου -όπως ενημερωθήκαμε από το Πρακτορείο Νάξου της ΔΕΔΔΗΕ - θα έχουμε διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στον Κόρωνο της Νάξου Και μάλιτσα για μεγάλο χρονικό διάστημα.. Ολο το πρωινό ...

Ας δούμε τι λέει η σχετική ανακοίνωση…  «λόγω εκτέλεσης των απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την Τετάρτη 03 Φεβρουαρίου από τις 09:00 έως τις 14:30 περίπου στις εξής περιοχές (ή Κοινότητες): Κόρωνος πλησίον Γέφυρας (Πλάτσα) »

Παράλληλα, όπως σημειώνεται … η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση, ενδεχομένως και πριν από την προγραμματισμένη ώρα ολοκλήρωσης των εργασιών. Και μην ξεχνάτε ότι πρέπει να έχουμε εκτός ρεύματος τις ηλεκτρικές συσκευές για την αποφυγή τυχόν ατυχημάτων με την ενεργοποίηση και πάλι του ηλεκτρικού ρεύματος

Επίσης για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω κι αν βρίσκονται στο έδαφος.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News