Νάξος - ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος και σε Ηρακλειά - Σχοινούσα

Πρωτομηνιά αύριο και έχουμε διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος... Τόσο σε περιοχές της Νάξου αλλά και σε Ηρακλειά και Σχοινούσα. Εντάξει.... Η κανονικότητα δείχνει να επιστρέφει, Το μόνο ευχάριστο; Οτι θα είναι τις πρωινές ώρες. Από τις έξι έως τις 7... .

Αύριο Πέμπτη 1η Ιουλίου - όπως ενημερωθήκαμε από το Πρακτορείο Νάξου της ΔΕΔΔΗΕ - θα έχουμε διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχές της Νάξου (πεδινά και Νότια) αλλά και σε Ηρακλειά και Σχοινούσα. Ααα και στο κέντρο της πόλης της Νάξου.... 

Ας δούμε τι λέει η ανακοίνωση: «λόγω εκτέλεσης των απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την Πέμπτη 1η Ιουλίου από τις 06:00 έως τις 07:00 περίπου στις εξής περιοχές (ή Κοινότητες): Λειβάδια, Ύρια, Βιολογικός, Τυροκομείο Ένωσης, Μικρή Βίγλα, Καστράκι, Αλυκό, Πυργάκι, Μπαούζι, Αγιασσός, Καλαντός, Ηρακλειά, Σχοινούσα»

Και μία δεύτερη ανακοίνωση που αφορά τη πόλη της Νάξου... «λόγω εκτέλεσης των απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την Πέμπτη 1η Ιουλίου από τις 06:00 έως τις 07:00 περίπου στις εξής περιοχές (ή Κοινότητες): Στελίδα, Χώρα Νάξου (Παραλία, Λιμάνι, Άγιος Γεώργιος, πλησίον δήμου Νάξου, Κάστρο, Γρόττα, και εκατέρωθεν στην οδό Παπαβασιλείου έως και το ΚΕΓΕ)»

Παράλληλα, όπως σημειώνεται … η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση, ενδεχομένως και πριν από την προγραμματισμένη ώρα ολοκλήρωσης των εργασιών. Και μην ξεχνάτε ότι πρέπει να έχουμε εκτός ρεύματος τις ηλεκτρικές συσκευές για την αποφυγή τυχόν ατυχημάτων με την ενεργοποίηση και πάλι του ηλεκτρικού ρεύματος

Επίσης για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω κι αν βρίσκονται στο έδαφος.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News