Νάξος - ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπή ρεύματος (13/05) στα ... Λειβάδια

Και οι εργασίες για την αναβάθμιση των υπηρεσίων ενέργειας συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς. Και αύριο αναμένεται να έχουμε διακοπές ηλεκτρικής ενέργειες στην ευρύτερη περιοχή των Λειβαδιών... Από τον Βιολογικό έως την Αγία Αννα... Και ως συνήθως για περίπου πέντε ώρες, από τις 8 το πρωί, έως τις 1.30 το μεσημέρι... Οπότε καλό είναι να γίνει ο σχετικός προγραμματισμός... . 

Προσοχή για να μην χάσουμε τη μπάλα όμως,,,... Με βάση την σχετική ενημέρωση από τη ΔΕΔΔΗΕ (Πρακτορείο Νάξου) έχουμε…  «λόγω εκτέλεσης των απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την Τετάρτη 13 Μαϊου από τις 08:00 έως τις 08:30 περίπου στις εξής περιοχές (ή Κοινότητες): Περιοχές Νάξου, (πλησίον Βιολογικού και Τυροκομειού Ενωσης) Λειβάδια και Αρχαιολογικός Χώρος Υρίων» 

Επίσης...  «λόγω εκτέλεσης των απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την Τετάρτη 13 Μαϊου από τις 10:00 έως τις 10:30 περίπου στις εξής περιοχές (ή Κοινότητες): Περιοχές Νάξου, (πλησίον Βιολογικού και Τυροκομειού Ενωσης) Λειβάδια και Αρχαιολογικός Χώρος Υρίων» 

Συνεχίζουμε    «λόγω εκτέλεσης των απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την Τετάρτη 13 Μαϊου από τις 11:00 έως τις 13:30 περίπου στις εξής περιοχές (ή Κοινότητες): Περιοχές Νάξου,που είναι πλησίον γηπέδου του Αγίου Αρσενίου» 

Και τέλος  «λόγω εκτέλεσης των απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την Τετάρτη 13 Μαϊου από τις 08:00 έως τις 08:30 περίπου στις εξής περιοχές (ή Κοινότητες): Περιοχές Νάξου, στην Αγία Αννα πίσω από την ταβέρνα "Γοργόνα"» 

Παράλληλα, όπως σημειώνεται … η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση, ενδεχομένως και πριν από την προγραμματισμένη ώρα ολοκλήρωσης των εργασιών. Και μην ξεχνάτε ότι πρέπει να έχουμε εκτός ρεύματος τις ηλεκτρικές συσκευές για την αποφυγή τυχόν ατυχημάτων με την ενεργοποίηση και πάλι του ηλεκτρικού ρεύματος

Επίσης για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω κι αν βρίσκονται στο έδαφος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News