Νάξος - ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπή ρεύματος (15/10) στην δυτική Ακτή

Εντάξει το καταλάβαμε.. και που ήρθε το καλώδιο, οι διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος δεν σταματούν τελικά... Κι αυτό γιατί όπως είναι γνωστό η απεξάρτηση γίνεται με αργά βήματα και όχι απότομα…

Με βάση την χθεσινή ενημέρωση από τον ΔΕΔΔΗΕ έχουμε σήμερα Πέμπτη 15 Οκτωβρίου τετράωρη πρωινή (09:00 - 13:00) διακοπή ρεύματος στη πεδινή Νάξο και δη στα Λιβάδια… Ομως, έχουμε το μεσημέρι και στις τουριστικές περιοχές της Δυτικής Ακτής... Απλά το μεσημέρι.

Με βάση την σχετική ενημέρωση από τη ΔΕΔΔΗΕ (Πρακτορείο Νάξου) έχουμε…  «λόγω εκτέλεσης των απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου από τις 12:30 έως τις 13:30 περίπου στις εξής περιοχές (ή Κοινότητες): Αγία Αννα, Αγιος Προκόπιος, Μάραγκας, Πλάκα, Περιοχή Βάγιες Αγίου Αρσενίου Νάξου »

Παράλληλα, όπως σημειώνεται … η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση, ενδεχομένως και πριν από την προγραμματισμένη ώρα ολοκλήρωσης των εργασιών. Και μην ξεχνάτε ότι πρέπει να έχουμε εκτός ρεύματος τις ηλεκτρικές συσκευές για την αποφυγή τυχόν ατυχημάτων με την ενεργοποίηση και πάλι του ηλεκτρικού ρεύματος

Επίσης για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω κι αν βρίσκονται στο έδαφος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News