Νάξος - ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπή ρεύματος (22/10) στη Βόρεια Νάξο

Νάξος - ΔΕΔΔΗΕ

Και οι διακοπές καλά κρατούν. Κάποιες έχουν ανακοινωθεί, κάποιες άλλες όχι. Οπως έγινε πρόσφατα στην Απείρανθο και προκάλεσε έντονο προβληματισμό... 

Και τώρα, έρχεται η ώρα της βόρειας πλευράς της Νάξου. 

Οπως μαθαίνουμε θα έχουμε αύριο Παρασκευή 22 Οκτωβρίου διακοπή για μία ώρα στο σύνολο σχεδόν της Βόρειας πλευράς, από τον Ξηρόκαμπο (βλέπε ΚΤΕΟ έως τηνν Αγιά...) 

Αυτή είναι η ενημέρωση από τα γραφεία του ΔΕΔΔΗΕ... 

«Λόγω εκτέλεσης των απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου από τις 08:00 έως τις 09:00 περίπου, στις εξής περιοχές (ή Κοινότητες): "Ξηρόκαμπος, Γαλήνη, Εγγαρές, Χίλια Βρύση, Κάμπος Κωμιακής, Αγιά"   

Παράλληλα, όπως σημειώνεται … η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση, ενδεχομένως και πριν από την προγραμματισμένη ώρα ολοκλήρωσης των εργασιών. Και μην ξεχνάτε ότι πρέπει να έχουμε εκτός ρεύματος τις ηλεκτρικές συσκευές για την αποφυγή τυχόν ατυχημάτων με την ενεργοποίηση και πάλι του ηλεκτρικού ρεύματος

Επίσης για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω κι αν βρίσκονται στο έδαφος.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News