Νάξος - ΔΕΔΔΗΕ: Πεντάωρη διακοπή ρεύματος (17/09) στην Κωμιακή

Με θέα την Κόρωνο ...

Οι εργασίες για την αναβάθμιση των υπηρεσίων ενέργειας συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς. Και αύριο Πέμπτη 17 Σεπτέμβριου έχουμε διακοπή ρεύματος σε μία πολύπαθη περιοχή τις τελευταίες εβδομάδες. Αναφερόμαστε στην Κωμιακή. Και είναι η 2η φορά εντός του μήνα που έχει μεγάλη προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος... Από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και το ερώτημα που τίθεται είναι: Θα επηρεαστεί και η Μέση με τον Απόλλωνα καθότι είναι στην ίδια ...γραμμή ροής ηλεκτρικού ρεύματος;

Με βάση την σχετική ενημέρωση από τη ΔΕΔΔΗΕ (Πρακτορείο Νάξου) έχουμε…  «λόγω εκτέλεσης των απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου από τις 09:00 έως τις 14:00 περίπου στις εξής περιοχές (ή Κοινότητες): Κωμιακή» 

Παράλληλα, όπως σημειώνεται … η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση, ενδεχομένως και πριν από την προγραμματισμένη ώρα ολοκλήρωσης των εργασιών. Και μην ξεχνάτε ότι πρέπει να έχουμε εκτός ρεύματος τις ηλεκτρικές συσκευές για την αποφυγή τυχόν ατυχημάτων με την ενεργοποίηση και πάλι του ηλεκτρικού ρεύματος

Επίσης για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω κι αν βρίσκονται στο έδαφος.

Ευχαριστούμε τον κο Δημήτρη Μαυρομμάτη για την υπέροχη φωτό με τους εναερίτες εν ώρα εργασίας και με θέα την Κόρωνο (Φεβρουάριος 2019)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News