Νάξος - ΔΕΔΔΗΕ: Πρωινή διακοπή ρεύματος (15/09) στις Τρίποδες

Τρίποδες ...

Οι εργασίες για την αναβάθμιση των υπηρεσίων ενέργειας συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς από τα στελέχη της ΔΕΔΔΗΕ... Τα προβλήματα συνεχίζονται, είναι έντονα και το κυριότερο παραμένει η απορία γιατί κόβεται συνεχώς το ηλεκτρικό ρεύμα... Και το κυριότερο; Πότε θα σταθεροποιηθεί η κατάσταση.. Κάπιοι λένε ότι μόλις ενεργοποιηθεί το καλώδιο που ενώνει τη Νάξο με τη Σύρο και την ηπειρωτική Ελλάδα, όλα θα τελειώσουν, όμως το ζήτημα είναι ότι ακούγεται αυτό εδώ και δύο σχεδόν χρόνια...  Και όπως γνωρίζετε, το μεγαλύτερο πρόβλημα πάντα είναι η ..ουρά.

 

Επιστρέφοντας στο ... παρών, και σήμερα Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου θα έχουμε διακοπή ρεύματος σε αρκετές περιοχές της Νάξου. 

Με βάση την σχετική ενημέρωση από τη ΔΕΔΔΗΕ (Πρακτορείο Νάξου) έχουμε…  «λόγω εκτέλεσης των απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου από τις 12:30 έως τις 1245 περίπου στις εξής περιοχές (ή Κοινότητες): Λειβάδια, Ύρια, Βιολογικός, Τυροκομείο Ένωσης, Μικρή Βίγλα, Καστράκι, Αλυκό, Πυργάκι, Μπαούζι, Αγιασσός, Καλαντός, Σχοινούσα και Ηρακλειά » 

Ομως, έχει και συνέχεια... Και μάλιστα, αύριο Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου ... «λόγω εκτέλεσης των απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου από τις 08:00 έως τις 13:00 περίπου στις εξής περιοχές (ή Κοινότητες): Τρίποδες (από φούρνο Λαγογιάννη έως πάνω χωριό"

Παράλληλα, όπως σημειώνεται … η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση, ενδεχομένως και πριν από την προγραμματισμένη ώρα ολοκλήρωσης των εργασιών. Και μην ξεχνάτε ότι πρέπει να έχουμε εκτός ρεύματος τις ηλεκτρικές συσκευές για την αποφυγή τυχόν ατυχημάτων με την ενεργοποίηση και πάλι του ηλεκτρικού ρεύματος

Επίσης για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω κι αν βρίσκονται στο έδαφος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News