Νάξος - ΔΕΔΔΗΕ: Πρωινό ξύπνημα (08/05) χωρίς ρεύμα στα περίχωρα της πόλης

Και πάλι έχουμε προβλήματα με τις διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος.. Και το χειρότερο είναι ότι έχουμε εκτός από τις .. επίσημες και τις ανεπίσημες διακοπές ρεύματος.. Και αυτό αυξάνει το βαθμό ενόχλησης. Καθότι οι περισσότερες είναι χωρίς ενημέρωση και αιφνιδιάζουν.. Μένουμε όμως στις επίσημες. Και όπως διαβάζουμε θα έχουμε μία ακόμη... Αύριο το πρωί της Παρασκευής 8 Μαΐου 2020 για πέντε περίπου ώρες - από τις 8.30 το πρωί, έως τις 1,00 το μεσημέρι - στις περιοχές της πόλης της Νάξου και στην έξοδο προς Γαλανάδο και Αγιο Προκόπιο όπως οριοθετείτε από τον μικρό περιφερειακό (από θερινό σινεμά έως στροφή Μανωλά) 

Με βάση την σχετική ενημέρωση από τη ΔΕΔΔΗΕ (Πρακτορείο Νάξου) έχουμε…  «λόγω εκτέλεσης των απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την Παρασκευή 8 Μαϊου από τις 08:30 έως τις 13:00 περίπου στις εξής περιοχές (ή κοινότητες): Χώρα Νάξου (πλησίον γηπέδου 5χ5, ΕΦΑΝ και φυτήριο Κήπου Ανάπλασης» 

Παράλληλα, όπως σημειώνεται … η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση, ενδεχομένως και πριν από την προγραμματισμένη ώρα ολοκλήρωσης των εργασιών. Και μην ξεχνάτε ότι πρέπει να έχουμε εκτός ρεύματος τις ηλεκτρικές συσκευές για την αποφυγή τυχόν ατυχημάτων με την ενεργοποίηση και πάλι του ηλεκτρικού ρεύματος

Επίσης για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω κι αν βρίσκονται στο έδαφος.