Νάξος - ΔΕΔΔΗΕ: Ξημέρωμα 18ης Αυγούστου με δίωρη διακοπή ρεύματος

Νάξος - ΔΕΔΔΗΕ

Οι διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος καλά κρατούν... Προγραμματισμένες και με σκοπό να γίνουν εργασίες συντήρησης. Απαραίτητες λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών με την ξηρασία να έχει το πρώτο λόγο.. Χαρακτηριστικό είναι ότι το προηγούμενο Σαββατοκύριακο είχαμε μίνι διακοπές στη πόλη της Νάξου λόγω των ακραίων συνθηκών που διάγουμε.. 

Ξημέρωμα της 18ης Αυγούστου και έχει ενδιαφέρον να δούμε που θα διακοπεί το ηλεκτρικό ρεύμα στη Νάξο και δη στα όρια της πόλης.. 

Με βάση την σχετική ανακοίνωση από το γραφείο Νάξου του ΔΕΔΔΗΕ έχουμε και λέμε... 

«Λόγω εκτέλεσης των απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την Πέμπτη 18 Αυγούστου  από τις 04:00 έως τις 06:00 περίπου στις εξής περιοχές (ή Κοινότητες): Χώρα, Αγγίδια περιοχή Λουκάκι Αγιος Ιωάννης Γαλανάδου» 

Παράλληλα, όπως σημειώνεται … η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση, ενδεχομένως και πριν από την προγραμματισμένη ώρα ολοκλήρωσης των εργασιών. Και μην ξεχνάτε ότι πρέπει να έχουμε εκτός ρεύματος τις ηλεκτρικές συσκευές για την αποφυγή τυχόν ατυχημάτων με την ενεργοποίηση και πάλι του ηλεκτρικού ρεύματος

Επίσης για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω κι αν βρίσκονται στο έδαφος.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News