Νάξος & Μικρές Κυκλάδες: Ψυχολογική υποστήριξη μέσω Skype

Μία ακόμη δράση από τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων όσον αφορά την υποστήριξη των δημοτών στη μάχη που δίνουμε καθημερινά απέναντι στην εξάπλωση του Κορωνοϊού... Οπως είναι γνωστό ανακοίνωσε χθες δημιούργησε προσωρινά νέα υποστηρικτική δομή κοινωνικής πρόνοιας και αλληλεγγύης, η οποία παρέχει υπηρεσίες κοινωνικής φροντίδας σε ηλικιωμένους και πολίτες που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από τις οικίες τους και αδυνατούν να εξυπηρετηθούν.  Οι πολίτες μπορούν να ζητούν βοήθεια στην τηλεφωνική γραμμή 2285026712 είτε να αποστέλλουν e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Και σήμερα; μία ακόμη υπηρεσία με την αρωγή του Κέντρου Κοινότητας από τις 23 Μαρτίου... Τι είναι; Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων θα παρέχει εξ αποστάσεως υπηρεσίες ψυχολογικής υποστήριξης και συμβουλευτικής, από την Δευτέρα 23 Μαρτίου.

Στο πλαίσιο αυτό, και μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής SKYPE, πολίτες που επιθυμούν μπορούν να επικοινωνούν με την Ψυχολόγο του Κέντρου Κοινότητας κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού. Η ονομασία που μπορείτε να μας βρείτε στο SKYPE είναι ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ.

Τέλος, στην καθολική προσπάθεια περιορισμού της διάδοσης του νέου κορωνοϊού Covid-19, το Κέντρο Κοινότητας μπορεί να διεκπεραιώνει θέματα που αφορούν στη χορήγηση επιδομάτων (Στέγασης, Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα, Επίδομα Γέννησης, Αναπηρικά Επιδόματα και Επίδομα Ανασφάλιστων Υπερηλίκων) και λοιπών κοινωνικών παροχών που συνδέονται με τις παρεχόμενες από τα Κέντρα Κοινότητας Υπηρεσίες, ηλεκτρονικά στο e-mail [email protected] είτε τηλεφωνικά στο τηλέφωνο 22850 24844.