Νάξος: Ο Δήμος κάνει έρευνα για φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων

Νάξος

Κάλλιο αργά παρά ποτέ θα έλεγε κάποιος.. .Κάποιος άλλος θα πρόσθετε "τώρα;".... Κι όμως έφτασε η ώρα. Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων μέσω διαβούλευσης, ζητάει την αρωγή των δημοτών (και φίλων των πέντε νησιών) να βοηθήσουν ωστε να έχουμε ένα ολοκληρωμένο Σχέδιο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων...  Το μόνο που έχετε να κάνετε (σ.σ. εμείς το κάναμε ήδη αν και μπερδευτήκαμε λίγο) είναι να μπείτε στη σχετική σελίδα που μας δίνει ο Δήμος και να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο. Δεν ζητάνε προσωπικά δεδομένα (πχ κιλά, ούτε καν ηλικία) και οι ερωτήσεις δεν είναι δύσκολες... 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση 

Στο πλαίσιο του Ν. 4710/2020 για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα, ο Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων εκπονεί το Σχέδιο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (ΣΦΗΟ) για τη χωροθέτηση δημοσίως προσβάσιμων σημείων φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

Προκειμένου να ληφθούν υπόψη οι ανάγκες των δημοτών και επισκεπτών της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων, ο Δήμος καλεί το κοινό (ιδιώτες και επιχειρήσεις) να συμμετάσχουν στη σχετική έρευνα με τη συμπλήρωση ερωτηματολογίου.

Είναι σύντομο και θα χρειαστούν λιγότερα από 5 λεπτά από τον χρόνο σας.

Το ερωτηματολόγιο είναι αναρτημένο σε πολλαπλά μέσα και εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης. Παρακαλούμε να συμπληρωθεί μόνο μία φορά από κάθε πολίτη.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο σας. 

Εδώ το ερωτηματολόγιο (πατήστε στον σχετικό σύνδεσμο)  

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News