Σαντορίνη - ΔΕΥΑΘ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (από 10/01) με επίκεντρο το Ημεροβίγλι

Και οι δράσεις από την ΔΕΥΑ Θήρας με σκοπό την βελτίωση των υποδομών στον τομέα της ύδρευσης στην Σαντορίνη καλά κρατούν... Από αύριο, Δευτέρα 10 Ιανουαρίου, το επίκεντρο μεταφέρεται στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης... Κι όπως τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση " λόγω αναγκαίων εργασιών για την επέκταση του δικτύου ύδρευσης, τις επόμενες ημέρες θα γίνει περιοδική διακοπή της κυκλοφορίας στην περιοχή του Ημεροβιγλίου και συγκεκριμένα στον κεντρικό δρόμο από το ύψος του Μοναστηρίου του Αγίου Νικολάου μέχρι τη διασταύρωση προς Οία (Άγιος Χρυσόστομος)".

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει: 

"Η Δ.Ε.Υ.Α. Θήρας γνωστοποιεί την περιοδική διακοπή της κυκλοφορίας στην περιοχή του Ημεροβιγλίου και συγκεκριμένα, από τη κεντρική στάση του Ημεροβγλίου μέχρι τη διασταύρωση Ημεροβιγλίου –Οίας (κατηφόρα), λόγω απαραίτητων εργασιών στο πλαίσιο επέκτασης του δικτύου ύδρευσης της Δ.Ε.Υ.Α.Θ.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Πέμπτη 09 Δεκεμβρίου, από τις 7:00 π.μ. έως και 15:00 μ.μ., και αναμένεται να ολοκληρωθούν την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών δεν θα είναι δυνατή η διέλευση οχημάτων από το σημείο και οι οδηγοί θα εξυπηρετούνται από τον περιφερειακό δρόμο Φηρών – Οίας.

Οι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής, προκειμένου να αποφευχθεί κάθε ταλαιπωρία, είναι προτιμότερο να μην σταθμεύουν τα οχήματά τους στα σημεία, όπου θα εκτελούνται οι εργασίες.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση για την προσωρινή ενόχληση.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News