Σύρος: Με χορηγία Ξενοκώστα, θα έρθει το Αγιο Φως στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων

Με ιδιωτική πρωτοβουλία θα ταξιδέψει το Αγιο Φως από την Αθήνα στην Σύρο. Και θα αναλάβει την μεταφορά, ο ισχυρός άνδρας της ONEX SYROS SHIPYARDS Πάνος Ξενοκώστας, ο οποίος θα διαθέσει το ιδιωτικό του αεροσκάφος για την μεταφορά. Αυτό ενημέρωσε μέσω διαδικτύου η Ιερά Μητρόπολη Σύρου και Νήσων.. Αναλυτικά, αναφέρει: 

"Ο Πρόεδρος του Αμερικανικού Ομίλου ONEX SYROS SHIPYARDS κ. Πάνος Ξενοκώστας ενημέρωσε τον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β΄ κατά τη συνάντηση που είχαν την Παρασκευή, 19 Απριλίου, ότι θα ναυλώσει ιδιωτικό αεροπλάνο, το οποίο, συνοδεία Κληρικού της Ιεράς Μητροπόλεως, θα μεταφέρει στη Σύρο το Άγιο Φως, άμα τη αφίξει του στον Αερολιμένα Αθηνών από τα Πανάγια Προσκυνήματα των Ιεροσολύμων.

Του ανακοίνωσε, επίσης, ότι, με χορηγία προς την Ιερά Μητρόπολη Σύρου, θα στηρίξει οικονομικά εμπερίστατες οικογένειες της Σύρου, εν όψει του Αγίου Πάσχα.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ ευχαρίστησε εγκάρδια τον κ. Πάνο Ξενοκώστα τόσο για την ευγενική πρωτοβουλία του να μεταφερθεί το Άγιο Φως στη Σύρο, για πρώτη φορά απ’ ευθείας από το Αεροδρόμιο Αθηνών, ὀσο και για την αξιομίμητη χειρονομία του να ενισχύσει οικονομικά αδυνάμους συνανθρώπους μας".

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News