Τήνος: Οι ιδιώτες γιατροί στο νησί παρουσιάζουν το TinosDoctors.com

Την δική τους ιστοσελίδα έχουν αποκτήσει εδώ και ένα χρόνο οι ιδιώτες ιατροί της Τήνου. Ο ιστοχώρος αυτός δημιουργήθηκε με γνώμονα την ενημέρωση τόσο του μόνιμου πληθυσμού όσο και των επισκεπτών του νησιού σχετικά με τις διαθέσιμες υπηρεσίες υγείας στο νησί της Τήνου.

Η Ιστοσελίδα επιθυμεί να προβάλει όλους τους ιατρούς που δραστηριοποιούνται με νόμιμα ιατρεία στο νησί της Τήνου προκειμένου ο επισκέπτης του, να μπορεί γρήγορα και εύκολα να επικοινωνήσει με τον αρμόδιο ιατρό για την επίλυση του προβλήματος του. Και ανάμεσά τους υπάρχουν Παιδιάτρος, Οφθαλμίατρος,  Καρδιολόγος,  Πλαστικός Χειρουργός, Ορθοπεδικός αλλά και Ακτινολογικό και Μικροβιολογικό Ιατρείο όπως κι άλλα... 

Μπορείτε να μάθετε πληροφορίες για τους ιατρούς καθώς και τα ωράρια λειτουργίας. Επισκεφτείτε το www.tinosdoctors.com και γνωρίστε το site που θα αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμο για τους επισκέπτες και τους κατοίκους του νησιού. Και όπως σημειώνεται στην ιστοσελίδα "Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα TinosDoctors.com η οποία δημιουργήθηκε με γνώμονα την ενημέρωση τόσο του μόνιμου πληθυσμού όσο και των επισκεπτών του νησιού σχετικά με τις διαθέσιμες υπηρεσίες υγείας στο νησί της Τήνου.
Το site επιθυμεί να προβάλει όλους τους ιατρούς που δραστηριοποιούνται με νόμιμα ιατρεία στο νησί της Τήνου προκειμένου ο επισκέπτης του, να μπορεί γρήγορα και εύκολα να επικοινωνήσει με τον αρμόδιο ιατρό για την επίλυση του προβλήματος του".