Ιος: Μέσω της θεατρικής ομάδας "Εν Οδώ" η παρουσίαση (06/09) του "Το μεγάλο μας τσίρκο"

Θεατρική ομάδα Θήρας "Εν Οδώ"..... Σαν σήμερα (σ.σ. Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου) πριν από έναν χρόνο, ξεκινήσαμε το ταξίδι προς την πολιτιστική μας περιπλάνηση! Περάσαμε πολλά, όπως όλη η κοινωνία !
Μα όχι μόνο αντέξαμε, καταφέραμε και παρουσιάσαμε ένα από τα πιο απαιτητικά έργα της σύγχρονης ελληνικής θεατρικής σκηνής "Το Μεγάλο Μας Τσίρκο" και συνεχίζουμε να το ταξιδεύουμε σε όλη την Ελλάδα κάνοντας περήφανη όλη τη Σαντορίνη πολιτιστικά σε κάθε τόπο που εμφανιζόμαστε!

Συνεχίζουμε ανανεωμένοι και παντα εθελοντικά , το νεο μας ταξίδι με νέες παραστάσεις, παιδικές , κωμωδίες και κάθε λογης δράματα για να μπολιάσει το θεατρο στην ψυχή όλων μας!!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλους εσάς τους πολλούς ανώνυμους ευεργέτες αυτής της ομαδας!!
Το θέατρο αν το αγαπάς γίνεται πραγματικότητα!!! Καλό νεο μας ταξίδι μαζί με παλιούς και νεους συνοδοιπόρους!!! Καλό ταξίδι σε κάθε θεατρική απόπειρα που προσφέρει στον πανάξιο Κυκλαδίτικο Πολιτισμό!"

Αυτή είναι η ανακοίνωση που υπάρχει από χθες στην επίσημη σελίδα της Θεατρικής ομάδας Θήρας "Εν Οδώ" που όπως βλέπετε και στην κεντρική αφίσα, βρίσκεται σήμερα στην Ιο και θα παρουσιάσει στις 8 το βράδυ το έργο του συντοπίτη μας Ιάκωβου Καμπανέλλη "Το μεγάλο μας Τσίρκο"¨.. Θεατρικό που ανέβηκε με επιτυχία στη Σαντορίνη πριν από μερικές εβδομάδες και τώρα ταξιδεύει στην Ιο, ενώ δεν αποκλείεται να το δούμε και στα άλλα νησιά...

Μάλιστα, το έργο ανεβαίνει στο πανέμορφο θεατράκι "Οδυσσέας Ελύτης" στην μαγική Ιο με θέα το Αιγαίο..

Ενδιαφέρουσα πάντως είναι και η πρόσκληση για τη συμμετοχή νέων μελών στην θεατρική ομάδα.. Και όπως διαβάζουμε "  Η Θεατρική Ομάδα Εν Οδω Θήρας μετά την επιτυχημένη 1ης της χρόνια λειτουργίας με κορύφωση το ανέβασμα του ανυπέρβλητου έργου "Το Μεγάλο μας Τσίρκο" για την θεατρική χρόνια 2020-2021, όσους και οσες έχουν αγάπη και μεράκι για το Θέατρο , την ανάγκη να εκφραστούν , να συμμετάσχουν στο επόμενο μας Θεατρικο ταξίδι .
προϋποθέσεις:
* Να είναι μόνιμοι κάτοικοι ή απασχολούμενοι των νησιών της Θήρας ( Σαντορίνη -Θηρασία)
* Ηλικίας άνω των 12 ετών ( Από Γυμνασιακές Τάξεις και άνω)
* Να έχουν Ομαδοσυνεργατικό πνεύμα

Οι ενδιαφερόμενοι-ες θα πρέπει έως τις 5.9 2020 να έχουν στείλει στο enodotheater@gmail.com ένα σύντομο βιογραφικό τους μαζί με μια φωτογραφία προσώπου . Η ακρόαση θα διεξαχθεί το πρώτο 15νθημερο του Σεπτεμβρη .

Τηλ επικοινωνίας για πληροφορίες
6972010441
Ώρες επικοινωνίας
10-12 και 19:00-21:00 καθημερινά έως τις 5.9.2020
με το σκηνοθέτη και ιδρυτής της Δρ.Αντώνης Γάκης

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News