Νάξος: Απόψε (26/09), το "Μεγάλο μας Τσίρκο" στο Αθλοθέατρο Φιλωτίου

Μετά τη Σαντορίνη και την Ίο έρχεται και η ώρα της Νάξου. Και μάλιστα σε ένα από τα ωραιότερα ανοιχτά θέατρα του νησιού... Στο Αθλοθέατρο Φιλωτίου... Τι θα συμβεί; Μα τι άλλο από την θεατρική παράσταση "Το μεγάλο μας Τσίρκο" του Ναξιώτη συγγραφέα Ιάκωβου Καμπανέλλη. Και σε απόδοση από την Θεατρική ομάδα "Θήρας εν Οδώ" με τον Αντώνη Γάκη σε πρωταγωνιστικό (και όχι μόνο) ρόλο. Επικεφαλής ενός 20μελούς θιάσου γυρίζει τις Κυκλάδες (με έδρα της Σαντορίνη) και προσπαθεί να μας θυμίσει κάτι που έχουμε αφήσει πίσω μας... Το πολιτισμό και την σημασία των Ελλήνων συγγραφέων που είναι (μοναδικά) επίκαιροι σε κάθε τους κίνηση και μέσα από τα αξιόλογα συγγράμματά τους

Με βάση λοιπόν την .. αφίσα / πρόσκληση: " Η Θεατρική Ομάδα ''Θήρας ΕΝ ΟΔΩ'' ταξιδεύει στη Νάξο, στην πατριδα του συγγραφέα του Ιάκωβου Καμπανέλλη, όπου το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου θα παρουσιάσει στο αθλοθέατρο του Φιλωτίου την παράσταση ''Το μεγάλο μας Τσιρκο''. Η εκδήλωση γίνεται σε συνδιοργάνωση με τον Αθλητικο Μορφωτικό Σύλλογο Φιλωτίου ''ο Ζεύς'' Σάββατο 26.9.2020 στις 20:00 στο Φιλώτι"

Εμείς να σημειώσουμε ότι η μουσική είναι του Σταύρου Ξαρχάκου, ενώ η θεατρική παράσταση είναι σε σκηνοθεσία των Αντώνη Γάκη και Ιάκωβου Συρίγου...  Και καλό θα είναι όσοι βρεθούμε απόψε στο αθλοθέατρο (σ.σ. φέρει το όνομα του "Μανώλη Ιάκωβου Ψαρρά") να κρατήσουμε τις αποστάσεις και να φέρουμε μαζί και τη μάσκα μας.. 

Βέβαια, τα παιδιά της θεατρικής ομάδας "Θήρας εν Οδώ" δεν σταματούν στη Νάξο. Οπως διαβάζουμε αμέσως μετά έχει ταξίδι στην Φολέγανδρο (29/09) και Κουφονήσια (30/09), ενώ δεν αποκλείεται να το δούμε και πάλι στη Σαντορίνη...

Και βέβαια με την έναρξη της νέας χρονιάς έχουμε και μία χαρούμενη είδηση...  Ανακοινώνει την έναρξη της νέας θεατρικής χρονιάς με την δημιουργία 4 ομάδων .
Νεανική σκηνή ,
πειραματική σκηνή ,
ενηλίκων
και της κεντρικης Σκηνής ,
με σκοπό να ανεβάσει στο φιλοθεάμον κοινό της Θηρας και όχι μόνο οσες περισσότερες θεατρικές παραγωγές γίνεται για να γεμίσει το χειμώνα μας αλλά και τα καλοκαίρια μας με αυθεντικό Πολιτισμό!"

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News