Νάξος: Το "ευχαριστώ" των Μυθοποιών...

Για μία ακόμη χρονιά το «Ιάκ. Καμπανέλλης» ήταν κατάμεστο… Οι τέσσερις παραστάσεις αποδείχτηκαν και πάλι λίγες για να καλύψουν τη δίψα των Νάξιων φίλων του θεάτρου, οι οποίοι έδωσαν δυναμικό παρών, «πνίγοντας» με την αγάπη τους τα μέλη των «Μυθοποιών»… Και το πέρας κάθε παράστασης με το ενθουσιώδες χειροκρότημα αποτέλεσε το μεγαλύτερο κίνητρο για τα παιδιά αυτά ώστε την επόμενη ημέρα να είναι και πάλι στις επάλξεις και να προσφέρουν ακόμη και τη ψυχή τους ώστε όλοι εμείς να απολαύσουμε μία εξαιρετική παράσταση. Που αρκετοί για μία ακόμη φορά είπαν «καλύτεροι και από επαγγελματίες»…  Εμείς απλά θα ευχηθούμε να γεμίσουν τις μπαταρίες μέσα από την δύσκολη καλοκαιρινή περίοδο και περιμένουμε με αγωνία την επόμενη δουλειά τους…  

Όμως, η αφορμή για το παραπάνω σχόλιο έχει να κάνει με την ανοιχτή επιστολή των «Μυθοποιών» ως ένα ευχαριστήριο μήνυμα σε όσους τους βοήθησαν ότι και το φετινό στοίχημα να γίνει πραγματικότητα… Το μεταφέρουμε χωρίς καθυστέρηση…

«Τι ανόητοι που είναι άνθρωποι . Δεν δίνουν καμία σημασία στην εικόνα που περιφέρουν αλλά τρέχουν γεμάτοι περιέργεια να κυνηγήσουν την εικόνα των άλλων….. που ίσως να είναι και πλασματική»

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ

Φτάσαμε ευτυχείς στο τέλος, για άλλη μια χρονιά. Λίγο πιεστήκαμε, λίγο γκρινιάξαμε αλλά κυρίως το διασκεδάσαμε και το ευχαριστηθήκαμε. Αφού άλλωστε η αλήθεια βρίσκεται στην ψυχή του κάθε ανθρώπου, όπως λέει και ο Πιραντέλλο.

Ευχαριστούμε θερμά όσους και όσες μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ευχαριστούμε όλους εκείνους που μας στήριξαν ηθικά, ψυχολογικά και οικονομικά.

Ευχαριστούμε τους καθημερινούς συνεργάτες μας, συνεργάτες των παρασκηνίων : Την Μαρία Γεωργιάδη, την Μαίρη Σπαρή, τον Γιώργο Βελέντζα, τον Βασίλη Τσακωνιάτη, τον Δημήτρη Λιαγκρή, Την Μαίρη Δανά , τον Γιώργο και Δημήτρη Δεουδέ και την Σπείρα Διαφημιστική .

……Γιατί η υλοποίηση μιας παράστασης είναι ομαδική υπόθεση.

Μέρος των εσόδων θα δοθούν στην θεατρική σκηνή του Λυκείου και στα Ειδικά Σχολεία Χώρας και Φιλωτίου.

Καλή συνέχεια σε όλους».

Να σημειώσουμε τέλος ότι … Η θεατρική ομάδα δημιουργήθηκε το Νοέμβριο 2011, με την πρωτοβουλία εθελοντών της Συν+Αξιας. Το όνομα της ήταν «Θεατρική Ομάδα της Συναξίας» αλλά το Νοέμβριο 2014 μετεξελίχθηκε σε «Πολιτιστικό Θεατρικό Σωματείο» και πήρε την επωνυμία «Μυθοποιοί».

Μέχρι σήμερα έχουν παρουσιαστεί τα εξής έργα:

2012: "Οίκος Ευγηρίας - Η ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΔΥΣΙΣ" του Μανώλη Κορρέ

2013: "Αχ Ελένη" των Ρέππα – Παπαθανασίου

2014: "Οδυσσέα γύρισε σπίτι" του Ιάκωβου Καμπανέλλη.

2015: "Ο Επιθεωρητής" του Nikolay Gogol

2016: "Black Night and... Black Out" του Jack Sharkey

2017: "Room Service" των John Murray και Allen Boretz

2018: «Ετσι είναι, εάν έτσι νομίζετε» του Luigi Pirandello   

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News