Νάξος: Η "Αγρια Δύση" έρχεται σε Τρίποδες (03/08) και Γαλήνη (04/08)

Για δεύτερη σερί χρονιά η "Αγρια Δύση" έρχεται στη Νάξο.. Πέρυσι την είδαμε και στις Μικρές Κυκλάδες. Για την ώρα φέτος έχουμε εικόνα μόνο για δυο παραστάσεις σε Τρίποδες (Αγιος Νεκτάριος - 03/08) και Γαλήνη (πλατεία - 04/08) με αρκετές αλλαγές στο σχήμα της θεατρικής παράστασης αλλά παραμένει ως σημείο αναφοράς το δικός μας Γιάννης Φραγκίσκος.. 

Τι είναι η "Αγρια Δύση"; 

Η Άγρια Δύση είναι μία Κρητική κωμωδία western, που αγγίζει με χιούμορ, τρυφερότητα, απορία, δυναμισμό και πάθος,τις ανθρώπινες σχέσεις, σε όλα τους τα επίπεδα. Ερωτικές,γονεϊκές, αδελφικές, φιλικές, πολιτικοκοινωνικές.

Μία κωμωδία,που ικετεύει το ανθρώπινο γένος να δει τις πραγματικές αξίες της ζωής,την αλήθεια,το θαύμα της αγάπης, της θάλασσας, του ήλιου,της ίδιας της Ελλάδας,μακριά από διαμάχες, αντιθέσεις και το κυνηγι του υλικού κέρδους. Πρόκειται για ένα ταξίδι αυτογνωσίας μέσα από κωμικοτραγικες καταστάσεις.

Η παράσταση διαδραματίζεται στην πανέμορφη Κρήτη μας και πιο συγκεκριμένα στα «Λιβάνια» των Σφακιών. Εκεί, μια χειμάζουσα – λόγω οικονομικής κρίσης –οικογενειακή, τουριστική επιχείρηση, πασχίζει να επιβιώσει δοκιμάζοντας τις αντοχές και τις σχέσεις όλων των ηρώων με απρόβλεπτες συνέπειες.

Τα πράγματα θα περιπλεχθούν ακόμα περισσότερο με την εμφάνιση ενός παλιού , ανεκπλήρωτου έρωτα ο οποίος διαταράσσει τις ήδη εύθραυστες ισορροπίες της οικογένειας, εξωθώντας όλους σε ακραίες και απόλυτα κωμικοτραγικές αντιδράσεις.

Την χαριστική βολή στην επαπειλούμενη κανονικότητά τους θα δώσει η εμπλοκή όλων στο κυνήγι ενός αμφίσημου, χαμένου θησαυρού που στοιχειώνει τις ζωές τους.

Σκηνοθεσία: Αντώνης Κρόμπας

Παίζουν: Τόνυ Δημητρίου, Σοφία Παυλίδου, Μαρίνα Σαμάρκου και ο Γιάννης Φραγκίσκος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News