Νάξος: Μία θεατρική παράσταση (13/05) από τις ΠΝΟΕΣ με βάση τα παιδιά

Για πέμπτη συνεχή χρονιά η Λέσχη Βιβλίου «Ο Μικρός Πρίγκιπας» έχει ετοιμάσει μια διασκεδαστική θεατρική παράσταση για μικρούς και μεγάλους. Η Λέσχη Βιβλίου λειτουργεί υπό την αιγίδα του συλλόγου Σαγκρίου ΠΝΟΕΣ με δασκάλα τη Μαρία Μανιού και είναι μια λέσχη βιβλίου για παιδιά διαφορετική από τις άλλες. Δεν περιορίζεται στην ανάγνωση βιβλίων αλλά περιλαμβάνει πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες έτσι ώστε τα βιβλία να αποτυπωθούν στο μυαλό των παιδιών ως κάτι πολύ ευχάριστο που θα θελήσουν να κρατήσουν στη ζωή τους.

Μία από αυτές τις δραστηριότητες είναι η παράσταση που ανεβάζει κάθε χρόνο η Λέσχη με πολύ μεράκι και κέφι. Τα παιδιά πραγματικά το απολαμβάνουν, ξεδιπλώνουν όλο το δημιουργικό ταλέντο τους και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Σας περιμένουν λοιπόν αυτή την Κυριακή 131 Μαϊου στις 8.00 το βράδυ στο εστιατόριο "Τζώννης" στο Σαγκρί να σας παρουσιάσουν τη δουλειά τους και να διασκεδάσετε μαζί τους.

Θα παρουσιάσουν δύο έργα: «Τα καινούργια ρούχα του αυτοκράτορα» του μεγάλου παραμυθά Χανς Κρίστιαν Άντερσεν και «Το σακάκι που βελάζει», ένα επίκαιρο έργο του Βούλγαρου συγγραφέα Στανισλάβ Στρατίεβ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News